China Eastern Airlines otvorí priame lety medzi Šanghajom a Istanbulom

2023-09-10 10:00:00 |   |    | 

Spoločnosť China Eastern Airlines oznámila, že od 28. septembra 2023 spustí novú priamu leteckú linku medzi Šanghajom a Istanbulom. Tá spojí nielen dve celosvetovo známe mestá, ale aj dôležité letecké uzly.



Číslo letu na linke Shanghai-Istanbul bude MU703/704 s tromi letmi týždenne. Odlet z medzinárodného letiska Pudong v Šanghaji o 01:30 pekingského času každý utorok, štvrtok a sobotu a prílet na letisko v Istanbule o 08:30 miestneho času. Spiatočné lety budú odlietať z letiska v Istanbule v utorok, štvrtok a sobotu o 14:00 miestneho času a nasledujúci deň pristanú na medzinárodnom letisku Shanghai Pudong o 05:30 pekingského času.

Istanbul, ktorý sa nachádza na oboch stranách Bosporského prielivu, je jediným mestom na svete, ktoré sa rozprestiera na dvoch kontinentoch. S neustálym a rýchlym rastom trhu civilnej leteckej dopravy v roku 2023, Čína Eastern Airlines aktívne rozširuje svoju sieť medzinárodných liniek a kľúčovou sa stala linka Shanghai-Istanbul.

Plánovanie letu na linke Shanghai-Istanbul je navrhnuté tak, aby z neho mali prospech priami cestujúci aj cestujúci s prestupom. Pre priamych cestujúcich zabezpečuje pohodlné a efektívne cestovanie a pre cestujúcich s prestupom poskytuje viac možností a zvyšuje efektivitu. Cestujúci, ktorí priletia do Istanbulu ráno o 08:30, môžu ľahko prestúpiť na ďalšie lety do destinácií v Európe, Afrike a iných regiónoch.

Podobne môžu cestujúci prilietajúci na medzinárodné letisko Shanghai Pudong využiť rozsiahlu sieť letov na letisku a efektívne sa napojiť na domáce destinácie, ako aj na lety do juhovýchodnej Ázie, Japonska a Južnej Kórey, najmä s letmi spoločnosti China Eastern Airlines, ktorá je najväčším dopravcom so sídlom na medzinárodnom letisku Shanghai Pudong.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: PR Newswire

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa