Kúpele Jáchymov

2010-09-15 12:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - Kúpele Jáchymov sa nachádzajú v okrese Karlove Vary v Karlovarskom kraji a patria medzi prvé radónové kúpele na svete.



Nikde na svete nenájdete kúpele s takou prepracovanou a efektívnou liečbou radónovou vodou ako tu. Je založená na uznávaných metódach vyhlásenej českej rehabilitácie, svetovej unikátnej koncentrácie radónu a individuálnom prístupe tunajších lekárov. Navyše, z tunajšieho kúpeľného centra vyžaruje vľúdna atmosféra, pohoda a relax.

V kúpeľoch sa liečia ochorenia pohybového aparátu, choroby periférneho nervového systému, metabolické choroby, kožné choroby, ochorenia centrálnej nervovej sústavy, pooperačné a posttraumatické stavy a osteoporóza.

Voda je základom života na Zemi a tá jáchymovská, minerálna s obsahom radónu, zlepšuje chorým jeho kvalitu. Zbavuje ich bolesti, revitalizuje a uzdravuje.

Pre tých, ktorí nepotrebujú liečbu, ale chcú uniknúť pred neustálym stresom všedných dní a načerpať novú energiu, ponúkajú kúpele Jáchymov mnoho relaxačných a wellness programov.

Počas víkendových či týždenných pobytov môžete vyskúšať niektorý z prísadových kúpeľov či špeciálnych masáží ako thajské, shiatsu, anticelulitídové, masáže horúcimi lávovými kameňmi, exkluzívnu čokoládovú masáž, reflexnú masáž nôh alebo pobyt v soľnej jaskyni.

Párom je určený vírivý kúpeľ Afrodité, ktorý je možno doplniť romantickou večerou pri sviečkach a nocľahom v hoteli Radium Palace. Novinkou je anti-aging program, ktorý využíva radónovú liečbu spolu s ďalšími ozdravovacími procedúrami k spomaleniu procesu starnutia.

 

 

Kúpeľné infocentrum
T. G. Masaryka 415
362 51 Jáchymov
Tel.: +420 353 833 333
Fax: +420 353 834 567
E-mail:
info@laznejachymov.cz
Web: www.laznejachymov.cz

 

Zdroj/autor: jachymovaokolie, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa