Vlakom na Národné dni kariéry zadarmo!

2011-03-07 10:05:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železnice ponúkajú bezplatnú spiatočnú cestu vlakom na veľtrh pracovných príležitostí Národné dni kariéry 2011, ktorý sa uskutoční v Bratislave v dňoch 9. až 10. marca 2011.



Účastník Národných dní kariéry má možnosť zakúpiť si jednosmerný cestovný lístok obyčajný, študenti s platným žiackym preukazom alebo BČK s aktivovanou dopravnou časťou si môžu kúpiť jednosmerný žiacky cestovný lístok z akejkoľvek železničnej stanice na Slovensku do ktorejkoľvek zo železničných staníc v rámci Bratislavy.

Jednosmerný cestovný lístok bude platný na cestu späť len po predložení potvrdenia o účasti na podujatí (pečiatka organizátora podujatia na cestovnom lístku).

Zľava platí v rámci vnútroštátnej prepravy vo vozňoch 1. alebo 2. vozňovej triedy vlakov všetkých kategórií. Pri použití povinne miestenkového IC vlaku je cestujúci povinný si okrem cestovného zakúpiť aj miestenku.

Miestenky, lôžkové a ležadlové lístky si účastníci platia v plnej výške. Cestu späť je potrebné ukončiť najneskôr 11. marca 2011 do 24.00.

Cestovné lístky na Národné dni kariéry je možné zakúpiť v pokladniciach železníc v predpredaji už od 25. februára 2011.

 

Zdroj/autor: zssk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: sita

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa