Z Bratislavy môžete letieť do viac než 41 destinácií

2012-06-11 18:15:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Bratislavské letisko má počas tohtoročnej letnej sezóny chartrové letecké spojenia do 41 dovolenkových destinácií v 15 krajinách Európy, Ázie a Afriky. Počet turistických cieľov, kam sa možno dostať z najväčšieho slovenského letiska chartrovými letmi cestovných kancelárií, sa oproti vlaňajšiemu letu zvýšil o päť.



Po dlhšej prestávke sú opäť v ponuke destinácie Cagliari v Taliansku, Tabarka v Tunise, Bodrum, Dalaman a Izmir v Turecku. Exotickými novinkami medzi chartrovými destináciami sú Dubaj v Spojených arabských emirátoch, Mombasa v Keni na pobreží Indického oceánu a portugalský ostrov Madeira v Atlantiku.

Chartrovú prepravu z bratislavského letiska počas terajšej letnej sezóny bude zabezpečovať šesť aerolínií.

Z Bratislavy sa možno na chartrových letoch dostať do destinácií v Bulharsku (Burgas, Varna), Grécku (Korfu, Heraklion, Kefalinia, Kos, Rhodos, Zakynthos), Taliansku (Cagliari, Lamezia Terme, Palermo, Salerno), Španielsku (Almeria, Ibiza, Malaga, Menorca, Palma de Mallorca), Portugalsku (Faro, Funchal), na Cypre (Larnaca), Malte, v Izraeli (Tel Aviv), Turecku (Antalya, Bodrum, Dalaman, Istanbul, Izmir), Spojených arabských emirátoch (Dubaj), Egypte (Hurghada, Marsa Alam, Šarm el Šeich, Taba), Tunisku (Džerba, Enfidha, Monastir, Tabarka, Tunis), Maroku (Agadir, Oujda), Keni (Mombasa) a na Kapverdských ostrovoch (Boa Vista).

Letecké dovolenkové zájazdy si môžu záujemcovia tradične objednať prostredníctvom cestovných kancelárií alebo agentúr, pričom do destinácií Burgas, Heraklion, Rhodos a Tel Aviv si môžu tento rok zakúpiť aj samostatnú letenku, teda bez ubytovania a stravy. Novú príletovú halu terminálu na bratislavskom letisku plánujú sprevádzkovať v letných mesiacoch.

Bratislavské letisko má počas tohtoročného letného letového plánu navyše spojenia na 24 pravidelných linkách do destinácií v dvanástich krajinách. Pravidelné linky prevádzkuje šesť leteckých prepravcov - Ryanair, Danube Wings, UTair Aviation, El Al, Travel Service a Norwegian Air Shuttle, týždenne zabezpečujú okolo 90 letov.

 

Zdroj/autor: sita, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa