Cestovný lístok - Vlak a lanovka

2007-05-28 08:35:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Chcete ísť na školský výlet do Vysokých Tatier? Ste v letnom tábore a radi by ste obdivovali naše veľhory? Choďte vlakom a využite letnú ponuku Železničnej spoločnosti.



Od 1. mája do 31. augusta, odkiaľkoľvek na Slovensku, po zakúpení spiatočného cestovného lístka Vlak a  lanovka môžete cestovať do týchto povolených staníc: Popradu, TatierŠtrbyTatranskej Lomnice alebo Starého Smokovca.

Na uľahčenie cestovania vo Vysokých Tatrách vám cestovný lístok bude platiť na Tatranských elektrických železniciach (TEŽ) a Ozubnicovej železnici (OŽ) v čase jeho platnosti ako sieťový lístok. S lístkom Vlak a lanovka si môžete vybrať jednu z troch ponúk, ako príjemne stráviť deň vo Vysokých Tatrách:

  • Môžete sa  bezplatne odviezť  pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok a späť. Tu  vám lístok platí aj ako vstupenka do letného Funparku (od 2. júna  letný tubing – 2 jazdy).
  • Alebo sa vyveziete kabínkovou lanovou z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso a späť (kvôli pravidelnej údržbe lanovka do 2. júna nepremáva).
  • Alebo máte možnosť spojiť lanovku s turistikou - lístok Vlak a lanovka môžete použiť jednosmerne kombináciou kabínkovej a pozemnej lanovky. Kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice sa vyveziete na Skalnaté pleso a pešo po Tatranskej magistrále zídete na Hrebienok a odtiaľ vás už pozemná lanovka zvezie  do Starého Smokovca. Samozrejme, pešiu túru môžete absolvovať aj z opačného smeru.

Ponuku  Vlak a  lanovka  môžete využiť, ak cestuje skupina minimálne 10 žiakov alebo študentov do 20 rokov. Sprievodca (vždy jeden na každých začatých 20 žiakov) má nárok na bezplatnú cestu. Spiatočný cestovný lístok Vlak a  lanovka  stojí odkiaľkoľvek na Slovensku pre každého z vás len 200 korún a nemusíte si už zakupovať žiadne príplatky na vlaky kategórie SuperCity, EuroCity a InterCity.


Zdroj/autor: zssr, tldtatry, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa