Z Bratislavy sa bude lietať na Maltu aj počas zimy

2018-03-13 08:00:00 |   |    | 

Z Bratislavy pribudne už o dva týždne nová pravidelná priama letecká linka na Maltu. Na dovolenkový ostrov v Stredozemnom mori začne z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave lietať od 25. marca 2018 letecká spoločnosť Ryanair Boeingom 737-800 s kapacitou 189 cestujúcich. Ryanair dnes navyše oznámil, že linku na Maltu bude okrem leta prevádzkovať celoročne, teda aj počas zimného obdobia.



Nová linka z Malty do Bratislavy a späť bude v prevádzke 2 x týždenne, každú nedeľu a vo štvrtok. Nové spojenie z Bratislavy na Maltu spúšťa Ryanair od začiatku letného letového poriadku, ktorý bude platiť v období od konca marca do konca októbra. Dnes navyše Ryanair potvrdil, že linku bude prevádzkovať aj počas zimného letového poriadku, teda od konca októbra do konca marca 2019.

Dnes sme predstavili zimný letový poriadok pre roky 2018/2019 pre Maltu. Z Malty budeme počas zimy prevádzkovať 8 nových leteckých liniek, vrátane linky do Bratislavy s frekvenciou 2 x týždenne,“ povedal Kenny Jacobs z Ryanairu.

Ryanair zároveň spúšťa službu „Price Promise – Prísľub ceny“. Ak cestujúci nájde inde výhodnejšiu cenu letenky, spoločnosť mu vráti rozdiel a navyše poskytne bonus 5 € na „My Ryanair“ konto cestujúceho.

Koncom marca začne Ryanair prevádzkovať z Letiska M. R. Štefánika 4 úplne nové letecké linky – na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku. Novou bude i linka do Bologne, ktorú začal Ryanair prevádzkovať len od októbra 2017.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa