VÍKEND Festival alternatívnych divadiel

2007-09-08 09:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Organizátori tretieho ročníka Medzinárodného festivalu alternatívnych divadiel TEMPUS ART v Rožňave, Mestské divadlo ACTORES a Mesto Rožňava, chcú priaznivcov divadla prilákať netradičným divadelným priestorom – cirkusovým šapito, ktoré sa udomácni pred hlavnou budovou divadla.



Nebude chýbať prehliadka domácich a zahraničných divadelných predstavení a workshopy. Festival sa začne v nedeľu 9.9. a vyvrcholí 15.9.

V tomto roku konkurzná komisia vybrala do hlavného programu dvadsaťjeden predstavení divadiel z Venezuely, Bieloruska, Belgicka, Lotyšska, Chorvátska, Francúzska, Macedónska, Nemecka, Poľska, Českej republiky, Maďarska a Slovenska. Okrem týchto súborov zavíta do Rožňavy množstvo divadelných kritikov a novinárov, či osobností svetového mena.

Okrem ateliéru hereckého remesla bude v ponuke pohybovo-psychologický workshop vychádzajúci z kung-fu pod vedením bieloruského herca Vjačeslava Inosemceva. Jeden z ďalších pohybových workshopov povedú členovia francúzsko–českého divadla DÉCALAGES z Prahy - Seiline Vallée a Salvi Salvatore. Festival obohatia výstavy a pouličné predstavenia.

Kontakt:

Mestské divadlo ACTORES

Šafárikova 20
048 01 Rožňava
SLOVAKIA
telefón: +421 58 7329623
mobil: +421 905 560526
e-mail: actores@actores.sk

Zdroj: tasr, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa