POZOR Vyhnite sa autom Žiline

2007-11-13 13:33:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Polícia upozorňuje na obmedzenie dopravy v úseku Žilina – Strážov, ktorá bude trvať od 13. novembra do 5. decembra.



 

 

Dôvodom sú stavebné a dokončovacie práce na diaľničnom privádzači D3 do Žiliny. Polícia odporúča vodičom použiť nasledovné obchádzkové trasy:

  • V Trenčíne po ceste I/50, Bánovce nad Bebravou, Prievidza a po ceste I/64, Rajec, Žilina
  • V Považskej Bystrici po ceste II/517 na Rajec a po ceste I/64 do Žiliny
  • V Bytči po ceste II/507, Kotešová, Svederník, Považský Chlmec, Žilina
  • V Dolnom Hričove po ceste III. triedy cez obce Ovčiarsko, Bitarová a Hôrky
  • V Martine po ceste I/65 Príbovce, po ceste II/519 Slovenské Pravno, Nitrianske Pravno, po ceste I/64 Prievidza a po ceste I/50 Nováky, Trenčín.

Premávka bude upravená dočasným dopravným značením. V prípade nutnosti budú dopravu riadiť pracovníci Doprastavu. Stavebné práce budú vykonávať aj podľa hustoty a intenzity premávky.

V pondelky a v piatky bude doprava uprednostňovaná pred stavebnými a dokončovacími prácami. Doprava bude vo väčšej miere obmedzená najmä v čase od 07:00 do 17:00 a to v utorky, stredy, štvrtky a soboty. V nedeľu bude doprava obmedzená v čase od 7:00 hod. do 14:00 hod.

Napriek prijatým opatreniam polícia upozorňuje vodičov na možnosť vytvárania sa kolón na uvedenom úseku a odporúča využiť navrhované obchádzkové trasy. Taktiež vyzýva vodičov aby pri prejazde týmto úsekom boli ohľaduplní a opatrní.  Čakacie lehoty možno odhadovať na jednu až dve hodiny v závislosti od intenzity stavebných prác a potrebou obmedzenia dopravy na úkor činnosti pracovných strojov. Informácia poskytla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

 

Zdroj/autor: pzsr,wnsita,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa