DONOVALY Sezóna sa začne v sobotu

2007-11-13 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Po výdatnom snežení v posledných dňoch je snehová situácia v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly veľmi priaznivá. Napadlo tam približne 40 centimetrov snehu a ďalší neustále pribúda.



 

Veľmi dobré podmienky umožňujú predčasné začatie novej lyžiarskej sezóny. Oficiálne ju otvoria už v sobotu 17. novembra, informoval riaditeľ strediska Branislav Veľký.

Zatiaľ sa bude lyžovať len v časti Záhradište, no ak budú naďalej priaznivé podmienky, stredisko otvorí postupne aj ďalšie trate. V prevádzke budú štvorsedačka Bully Expres a vleky Lomená poma a P2. Stredisko na Donovaloch má k dispozícii 2 moderné lanovky a 14 vlekov. Celková dĺžka lyžiarskych tratí je 11 kilometrov, z toho až 7,4 kilometra s možnosťou umelého zasnežovania. Prepravná kapacita lanových dráh je 14 100 osôb za hodinu, dodal Veľký.

Na zjazdovkách s umelým snehom je už teraz 50-centimetrová pokrývka, čo vytvára veľmi dobré podmienky. Po Vysokých Tatrách tak budú Donovaly ďalším strediskom, ktoré predčasne využije priaznivé podmienky na lyžovanie.

Nový cenník lyžiarskych lístkov v stredisku Park Snow Donovaly v zimnej sezóne 2007/2008 nájdete tu.

Zdroj/autor: parksnow,tasr,drom

Foto: holidayinfo

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa