VÍKEND Festival Colourfest 2007

2007-11-15 17:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Piaty ročník festivalu Colourfest 2007 predstaví v piatok a sobotu diela umelcov zo Slovenska i zahraničia približujúcich rozmanitosť tradícií umeleckých prejavov a mnohých kultúr.



 

 

 

 

 

Festival sa koná v Dome kultúry mesta Šaľa. Všetky vystúpenia, výstavy a prezentácie sú vedené myšlienkou "objavovania a spoznávania rôznorodých kultúr prostredníctvom umenia a života samotného". Kultúru rôznych národov a národností prezentujú umelci pochádzajúci priamo z krajín jej vzniku ako aj umelecké skupiny a jednotlivci, ktorých kultúra niektorého z národov tohto sveta zaujala natoľko, že sa stala súčasťou a inšpiráciou ich umeleckého prejavu.

Tento rok sa predstavia Martin Bies and Flamenco Clan (SK), Azucar Cubana (Kuba), Lakatos Róbert a skupina RÉV (MAĎ/SK), Capre zo Šaly (SK), Družina (SK), Ahmed má hlad (ČS), Folkoperacja (PL) a ďalší.

V päťročnej histórii festivalu divákom usporiadatelia predstavili už kultúru a umenie mnohých národov a  národností z piatich kontinentov sveta: Židov, Írov, Keltov, Španielov, rytmy pochádzajúce z Karibiku a Južnej Ameriky, Kubáncov, Austrálčanov, Maďarov, Slovákov, Rumunov, Srbov, Rusov, kultúru viacerých ázijských národov a národností, Nigérijčanov a mnohých ďalších.

 

Kontakt

Colours o.z.
SNP 16, 927 01 Šaľa
Tel.: 0905 423 265
e-mail: meszarosd@salamon.sk

Zdroj/autor: colourfest, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa