ŽELEZNICE Skipass Ružomberok a Donovaly

2009-10-02 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železničná spoločnosť na tohtoročnú zimnú sezónu ponúka niekoľko možností, ako sa na lyžovačku odviezť vlakom bezpečne a za dobrú cenu.



Ponuka skipasov je na túto sezónu bohatšia ako v predchádzajúcej, lebo k Vysokým Tatrám, Jasnej, Vrátnej a k rakúskemu Semmeringu pribudli Ružomberok a Donovaly.

 

Všetky druhy skipasov si cestujúci môžu kúpiť v pokladniciach železničných staníc, ktoré majú službu KVC (Komplexné vybavenie cestujúcich) do 30.apríla 2009, resp. do konca lyžiarskej sezóny v konkrétnych strediskách.

 

 

SKIPASS Ružomberok

 

V cene skipasu je jednodňový spiatočný cestovný lístok z ktorejkoľvek železničnej stanice na Slovensku do železničnej stanice Ružomberok, celodenný lyžiarsky lístok v lyžiarskom stredisku SKIPARK Ružomberok a preprava skibusom zo železničnej stanice Ružomberok do areálu lyžiarskeho strediska SKIPARK Ružomberok s odchodom o 8.00 h, 8.45 h a 10.00 h.

 

Mimo prepravy skibusom si prepravu zabezpečuje cestujúci sám.

 

 

  • Dospelý 27 € (813,40 Sk)
  • Zľavnený  21 € (632,65 Sk)
  • Deti do 6 rokov - bezplatne

 

 

 SKIPASS Donovaly

 

V cene skipasu je jednodňový spiatočný cestovný lístok z ktorejkoľvek železničnej stanice na Slovensku do železničnej stanice Banská Bystrica, preprava skibusom z Banskej Bystrice do strediska PARK SNOW Donovaly vo všetkých spojoch podľa harmonogramu skibusov uverejnených na webovej stránke strediska a celodenný lyžiarsky lístok v lyžiarskom stredisku PARK SNOW Donovaly.

 

  • Dospelý 27 € (813,40 Sk)
  • Zľavnený  21 € (632,65 Sk)
  • Deti do 6 rokov - bezplatne

 

 

Po zakúpení skipasu už nie je potrebné dokupovať príplatok na EC a IC vlaky, ale miestenky, lôžkové a ležadlové lístky sa platia v plnej výške.

 

Na zľavnený skipas majú nárok iba deti vo veku od 6 do 15 rokov, držitelia preukazu JUNIOR RAILPLUS EURO<26, SENIOR, SENIOR RAILPLUS, žiaci a študenti denného štúdia do 26 rokov (na základe platného študentského preukazu), ako aj držitelia preukazu ŤZP a ŤZP – S.

 

 Pred pred zakúpením skipasu sa informujte o snehových podmienkach v príslušnom lyžiarskom stredisku, prípadne o technickom stave vlekov a lanoviek.

Nárok na zľavnený skipas majú študenti, ktorí spĺňajú podmienky priznania zľavy pre žiakov a študentov (BČK s aktivovanou dopravnou časťou alebo úlatný papierový preukaz).

 

 

  • Ďalšie informácie vám poskytnú vo všetkých predajných miestach alebo v Kontaktnom centre na telefónnom čísle 18 188.

 

 

 

Zdroj/autor: zssk,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa