DOMA Veľkonočné trhy v Bratislave

2009-03-30 12:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Veľkonočné trhy sa na Hlavnom námestí v Bratislave začnú v pondelok 30. marca a potrvajú do utorka 14. apríla. Návštevníkov privítajú predajcovia v 13 stánkoch so širokým sortimentom výrobkov spojených s oslavou sviatkov a symbolov jari.



Záujemcovia si budú môcť kúpiť napríklad veľkonočné vajíčka, korbáče, rapkáče, píšťalky, ale aj slovenskú ľudovú majoliku. Chýbať nebudú ani výšivky, ručne nakladané syrové špeciality, maľované obrázky, sviečky z včelieho vosku s motívmi Veľkej noci, darčekové balenia sviečok a medu či medoviny.

     
"Prenájom stánku určený organizátorom je 20 eur na deň, stánky budú otvorené od 10. do 18. hodiny.

Neotvoriť svoj stánok môžu predajcovia iba z titulu ochorenia, prípadne z iných závažných dôvodov, ktoré musia vopred oznámiť na magistrát", uviedla Eva Chudinová, hovorkyňa Magistrátu Bratislavy. Dodala, že predaj na námestí hlavné mesto chápe len ako vhodný doplnok na dotvorenie veľkonočnej atmosféry v Bratislave.
     
Po Veľkonočných trhoch budú ďalší predajcovia Letných trhov známi až po výberovom konaní. Tie potom začnú 15. apríla a potrvajú do 15. októbra.

 

Zdroj/autor: mmb,tasr,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 17. máj. 2024. Meniny má Gizela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa