DOMA Stránka so zvýhodnenými cenami pobytov

2009-08-03 08:15:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Zoznam ubytovacích zariadení cestovného ruchu, ktoré ponúkajú zvýhodnené ceny pobytov, zverejnila na internetovej stránke Slovenská agentúra pre cestovný ruch.



"Zámerom tohto pilotného projektu je podpora domáceho cestovného ruchu a zvýšenie počtu prenocovaní domácimi návštevníkmi v slovenských ubytovacích zariadeniach," uviedla referentka pre komunikáciu a PR aktivity SACR Zuzana Nemcová.

     
Prieskum zároveň vytvára priestor na prezentáciu ubytovacích zariadení SR, ktoré nemajú vlastnú webstránku alebo finančné možnosti na propagáciu.

Návštevník stránky SACR resp. sekcie Slovensko tu má možnosť vybrať si zvýhodnené ubytovacie zariadenie podľa typu ubytovania, ceny, kapacity, mesta a kraja. Kliknutím na názov ubytovacieho zariadenia sa zobrazia detailné informácie o danom subjekte, ponuka zliav, akcií a kontaktné údaje.
     
Nemcová upozornila, že "zverejnené informácie majú možnosť príslušné subjekty priebežne on-line aktualizovať". Navyše, ich portfólio sa môže rozšíriť o ďalšie podnikateľské subjekty z brandže, ktoré využívajú cenu ako marketingový nástroj a poskytujú zvýhodnené pobyty alebo zľavy na služby.
     

 

Zdroj/autor: sacr,tasr,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa