DOMA Ekovýlety so sprievodcom

2009-09-29 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Bratislavskí milovníci prírody sa môžu od októbra až do januára zúčastniť na výletoch do rôznych zaujímavých miest na Slovensku i v zahraničí. Na cestách ich bude sprevádzať známy enviromentalista Andrej Popovič.



Exkurzie sú navrhnuté do prístupných, nenáročných terénov, po značených chodníkoch, pričom tempo je primerané celej skupine.

Už v októbri môžu spoznávať prírodné zákutia hlavného mesta Biele skaly, dunajské lužné lesy či Malé Karpaty, na programe je aj poznávanie Kremnických vrchov a alpského vrchu Hohe Veitsch.

Nasledujúci mesiac sú naplánované výlety napríklad do Krasňan, na Kamzík, Bratislavský hradný kopec, kameňolomu, na Pezinskú Babu ale aj do pohorí Vtáčnik a Biele Karpaty. V decembri je pre záujemcov pripravený výlet do dunajských lužných lesov, Malých a Bielych Karpát, Bratislavského lesoparku, tiež výlet z Plaveckého Mikuláša naprieč Malými Karpatmi do Smoleníc.

Predvianočný výstup na Veľkú Javorinu je naplánovaný na 22. decembra a novoročný výstup na Záruby, najvyšší vrchol Malých Karpát zase na 2. januára.

 

 

Andrej Popovič – ENVIHIKE

Markova 9
851 01 Bratislava
Tel.: 0904/ 467 942
E-mail: popovic@changenet.sk
Web: www.ekovylety.sk
 

Zdroj/autor: sita, ekovylety, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: ekovýlety,popovič

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa