ČESKO Funpark Snehuliak

2009-10-17 09:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - Ponuka na turistickú aktivitu ocenená v súťaži portálu Kudy z nudy v kategórii Zimné športy.



Funpark Snehuliak je detský lyžiarsky svet v Krkonošiach. Jediný areál v tejto oblasti, ktorý je výhradne zameraný na deti a rodiny s deťmi. Poloha areálu je naozaj jedinečná – panenská príroda a najkrajšie panoramatické pohľady Krkonôš.

Funpark Snehuliak ponúka napríklad kotvový lyžiarsky vlek miernej obtiažnosti. Ale predovšetkým hlavný lákadlom je snowtubing a airboard. Snowtubing nie je ani potrebné predstavovať, jazdu na gumovom člne v snežnom koryte pozná už kadekto. Avšak airboard už je o niečom inom. Funpark Snehuliak ako prvé stredisko predstavil túto novinku v Čechách.

Airboard je klzák naplnený vzduchom, ktorý vďaka aerodynamickému tvaru a špeciálnej štruktúre na sklznici, je dobre ovládateľný, ale zároveň v jazde svižný. Kto to raz vyskúšal, chce jazdiť už stále.

Samozrejmosťou je kvalitná lyžiarska škola, ktorá garantuje prvotriednych učiteľov s ľudským prístupom. Funpark Snehuliak upravuje tiež 10 kilometrov bežeckých tratí.

Funpark sa nachádza v nadmorskej výške 730 m. n. m. na úpätí vrchu Žalý neďaleko mesta Vrchlabí. Dostatok snehu v areáli je zaistený pomocou automatického zasnežovacieho systému LENKO.

 

 

 

VANCL sport – Funpark Snehuliak

Horská 117
341 92 Vrchlabí
Tel.: +420 729 220 600
Web: www.vanclsport.cz/funpark-snehulak.html

 

Zdroj/autor: kudyznudy, CzechTourism, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa