DOMA Lekárska pomoc cez Vianoce

2009-12-23 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Lekárska služba prvej pomoci (LSPP) pre dospelých z obvodov Bratislava I, IV a V bude počas vianočných sviatkov (24.-26.12.) zabezpečená nepretržite na Strečnianskej 13 v Bratislave.



Pre spádové územie Bratislava II a III a okres Senec bude LSPP nepretržite zabezpečená na Ružinovskej 10 v Bratislave.

LSPP v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Bratislave bude počas vianočných a novoročných sviatkov zabezpečená v rovnakom režime ako počas víkendov. V rámci LSPP budú detskí pacienti vyšetrení kedykoľvek počas dňa alebo v noci.

Na Silvestra, 31. decembra, je pracovný deň a LSPP sa začne o 19.00 h.

S bolesťami zubov sa budú môcť obyvatelia Bratislavského kraja počas Vianoc obrátiť na stomatologickú LSPP na Drieňovej ulici 38 v Bratislave.

Taktiež na stomatologickú LSPP na Kresánkovej 20 v Bratislave. Táto LSPP je však bez zmluvného vzťahu so zdravotnými poisťovňami, čiže pacient za ošetrenie zaplatí priamo v ambulancii.

Pre obyvateľov okresu Malacky bude LSPP pre dospelých a deti a dorast počas sviatkov zabezpečená nepretržite na ulici Duklianskych hrdinov 34. Pre spádové územie okres Pezinok bude LSPP ambulantná, návštevná aj výjazdová zabezpečená v Poliklinike Pezinok na Hollého 2 v Pezinku.


 

Zdroj/autor: čtk,tasr,drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa