ČESKO Akvárium v Hradci Králové

2010-02-26 14:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA / video- Obrie akvárium v Hradci Králové ponúka jedinečnú možnosť vidieť flóru a faunu Južnej a Strednej Ameriky.



Žije tu cez 40 druhov rýb v celkovom počte okolo 500 kusov a tisíce mláďat. Okrem rýb sa v obrom akváriu nachádzajú aj naozajstné rarity. Celkový objem výstavnej nádrže je 130 000 litrov vody.

Počas prehliadky prejdete dažďovým pralesom i pod hladinou sladkovodnej tône, kde budete nerušene pozorovať prirodzené správanie vzácnych rýb. Nenechajte si ujsť aj kŕmenie rýb, ktoré v akváriu robia potápači.

Obrie akvárium bolo otvorené v roku 1998 ako prvé verejné akvárium v strednej a východnej Európe a patrí k najväčším sladkovodným akváriam.

Okrem iného ponúka aj individuálne relaxačné večery pre 2-6 osôb priamo v podvodnom tuneli od 18.30. Každý deň po skončení prehliadok máte možnosť vychutnať si pobyt pod 130 tonami vody v komornom prostredí sami alebo s najbližšími priateľmi. Konkrétna náplň večera sa zaistí presne podľa vašich predstáv, od romantickej večere pri sviečkach cez netradičné posedenie s občerstvením až po absolútne nerušený odpočinok s príjemnou hudbou.

Relaxačným večerom môžete prekvapiť svojho partnera, potešiť známych alebo ho môžete venovať niekomu blízkemu ako originálny darček.

Okrem obrieho akvária s podvodným tunelom a dažďovým pralesom ponúka Envi Dom tiež videoprojekciu prírodných krás na veľkorozmernej obrazovke. Pokiaľ budete po prehliadke unavení, môžete sa občerstviť v Café Piraňa a zároveň pozorovať dravé pirane. V objekte sa nachádza aj sauna a posilňovňa.

 

 

 

Obří akvárium
Baarova 1663/10
500 02 Hradec Králové
Tel.: +420 495 534 555
E-mail:
web@obriakvarium.cz
Web: www.obriakvarium.cz

 

Zdroj/autor: kudyznudy, CzechTourism, drom

VIDEO Akvárium - Hradec Králové



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa