Do Košíc a ďalej

2010-08-08 08:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Železnice v spolupráci s Dopravným podnikom mesta Košice ponúkajú pod názvom "Vlakom ďalej... Košice", cestovanie vlakom aj mestskou hromadnou dopravou.



Ponuka platí do piatka 31. decembra 2010.

Cestujúci si môžu kúpiť jednosmerný alebo spiatočný cestovný lístok odkiaľkoľvek na Slovensku do Košíc a zároveň cestovať neobmedzene linkami Dopravného podniku mesta Košice v čase platnosti cestovného lístka železníc. Cestovný lístok tiež platí na jednu jazdu Detskou železnicou z Čermeľa na Alpinku a späť.

 

Ceny doplatkov k cestovným lístkom "Vlakom ďalej... Košice"

 

  • Cestujúci s obyčajným jednosmerným cestovným lístkom a spiatočným cestovným lístkom, držitelia preukazov KLASIK RAILPLUS, JUNIOR RAILPLUS EURO<26 a cestujúci s lístkom SKUPINA, SKUPINA MINI od dovŕšenia 15. roku veku zaplatia doplatok 2,95 eur.
  • Cestujúci s obyčajným polovičným cestovným lístkom a spiatočným cestovným lístkom (dieťa, žiak/študent), držitelia preukazov SENIOR RAILPLUS a s cestovným lístkom SKUPINA, SKUPINA MINI do dovŕšenia 15. roku veku zaplatia doplatok 1,45 eur.

 

Doplatok k cestovným lístkom "Vlakom ďalej... Košice" sa pripočítava osobitne pre každého dospelého cestujúceho, resp. každé dieťa, bez ohľadu na to, odkiaľ do Košíc cestuje. Pri cestovnom lístku pre viac osôb na jednom doklade sa doplatok pripočítava pre každého cestujúceho.

 

Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získate na čísle Kontaktného centra 18 188,  v osobných pokladniciach železníc alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

 

Zdroj/autor: zssk, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa