KÚPALISKÁ Prešovské letné kúpalisko

2010-06-14 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Prešovské letné kúpalisko na Sídlisku III počas víkendu začalo novú sezónu...



Nedávne povodne plánovaný termín otvorenia sezóny trochu oddialili, ale posledné horúce dni to napravili.

Na kúpalisku investovali do rekonštrukcie sociálnych zariadení a ihrísk. Dá sa tu hrať plážový volejbal, futbal a ďalšie športy na piesku. Kvalitu vody by mala zabezpečiť nová technológia úpravy.

Všetkým sa k vstupenke ponúkajú aj bonusy. Dospelý zákazník zaplatí za celodenný lístok tri eurá. K lístku dostane minerálku, žetón na polovičku z ceny presso kávy zakúpenej v areáli kúpaliska a zľavu na niektoré prešovské športoviská.

Deti do troch rokov majú vstup zdarma. V minulosti sa platilo za deti podľa ich telesnej výšky, v súčasnosti je určené pre deti od troch do 15 rokov polovičné vstupné.

Návštevníci v areáli onedlho nájdu aj nové atrakcie. Pre deti pribudnú trampolíny, pre hravé typy vodný futbal. Otváracie hodiny budú denne od 8.00 do 19.00. Pondelok bude dopoludnia sanitačným dňom, prvý deň v týždni bude kúpalisko otvorené od 13.00.

V areáli sa chystajú aj športové súťaže. Kúpalisko vychádza v ústrety aj oddielu mladých vodnopólistov, ktorí tu budú môcť zadarmo trénovať v stanovenom termíne ráno a večer. Návštevníci budú mať v tom čase k dispozícii jeden bazén pre plavcov a dva detské bazény.

 

Na letnom kúpalisku v Prešove okrem kúpania v dvoch plaveckých bazénoch je tu aj možnosť zahrať si plážový volejbal alebo futbal na pieskovom ihrisku. Denná kapacita kúpaliska na Sídlisku III je 1 700 návštevníkov. V areáli sú štyri bazény, z toho dva detské, jeden s hĺbkou do 130 centimetrov a jeden pre plavcov. K areálu patrí minigolf, plážový volejbal, detské ihrisko a gastronomická časť so stánkami a stoly so stoličkami.  Ďalšie bazény v Prešove

 

 

Letné kúpalisko Prešov

Ul. Antona Prídavku, Sídlisko III.
080 01 Prešov
Tel: +421 (0)51/773 13 44
Mobil: 0905 864 780
E-mail: kral@km-system.sk

Mestské informačné centrum
Hlavná č. 67., Prešov

 

Zdroj/autor: sita, sportoviska, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa