KÚPALISKÁ Na Relax-e sa neokúpete

2010-07-08 09:45:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Povolenie na prevádzku už majú takmer všetky kúpaliská v Trnavskom kraji, ktoré sa tento rok rozhodli otvoriť. Výnimkou je kúpalisko Relax v Trnave.



Podľa Heleny Oravcovej z odboru hygieny životného prostredia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trnave o povolenie majiteľ kúpaliska ani nepožiadal. Napriek tomu majú už druhý týždeň otvorené.

Hoci bazén je napustený, ľudia sa v ňom nekúpu. Voda je vraj napustená v bazéne z dôvodu bezpečnosti, keďže na kúpalisku bývajú diskotéky a jama je dosť hlboká.

Areál kúpaliska je otvorený, aby sa ľudia mohli opaľovať, hrať volejbal a plážové hry. Plavčík má však zákaz púšťať ľudí do vody. O povolenie hygienika v tejto sezóne ani majiteľ kúpaliska nebude žiadať...

Podľa prevádzkara Dušana Mikloša, je kúpalisko "v zlom stave". Minulý rok o povolenie žiadal, ale "neprešlo to", výsledky rozboru vody neboli dobré.

Ostatné dve kúpaliská v Trnave Kamenný mlyn a Castiglione fungujú bez problémov.

V prevádzke sú aj ďalšie kúpaliská v regióne – kúpalisko na Dobrej Vode, v Hlohovci a kúpalisko Eva v Piešťanoch. Kúpalisko Cífer – Pác už dostalo povolenie hygienika, zatiaľ však neotvorili.

 

 

Letné kúpalisko Relax

Rybníková 14
Trnava
Tel.: 033/551 13 23

Mestská turisticko-informačná kancelária Trnava
Trojičné námestie 1
917 01 Trnava
Tel./Fax: +421 / 33 / 323 64 40
E-mail:
tins@trnava.sk

 

Zdroj/autor: sita, trnava, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: TINS

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa