Najväčší detský Fun Park v strednej Európe bude na Donovaloch

2011-11-21 08:00:00 |   |    | 

Ak sa chystáte na zimnú dovolenku alebo tráviť víkend so svojimi ratolesťami na horách, určite navštívte náš najväčší Fun Park na Slovensku a druhý v Európe, ktorý otvárame už v decembri. V parku si prídu na svoje nielen deti, ktoré sa chcú naučiť lyžovať, ale aj tie, ktoré sa prišli len zabaviť. Práve v tomto úžasnom Fun Parku nájdu vaše deti plno zábavy, hier a súťaží.



Novo vybudovaný Fun Park je rozšírením už existujúceho Fun Parku Patty Ski na Donovaloch - časť Mistríky, v najvýhodnejšej lokalite pre výučbu lyžovania  - a to priamo medzi dvomi lyžiarskymi svahmi Nová Hoľa a Záhradište.

K 2 500 m² pôvodnej plochy pribudne nových skoro 10 tisíc m², čím sa zaraďuje spolu s vybavením do popredia detských parkov a bude druhým najväčším svojho druhu v Európe.

Už k dvom dobre zabehnutým detským posuvným pásom od spoločnosti Sunkid pribudne ďalších 7 pásov, spolu 300 metrov. Pribudne aj nový kolotoč poháňaný motorom, ktorý je veľkým pomocníkom pri lyžiarskej výučbe, ale je tiež určený na zábavu. Deti sa učia lyžovať v lyžiarskej škôlke už od 3 rokov a práve pre deti, ktoré začínajú, sú posuvné pásy najväčším pomocníkom.

Na deti čaká množstvo prekvapení, hier, súťaží, animačných programov, karneval a samozrejme počas celého dňa ich sprevádzajú maskoty - zajac Dodo, veverička Lulu a macko Brumík.

Dodo ich prevezie vláčikom po celom areáli. Najmenšie detičky, ktoré už nevládzu lyžovať alebo ich zima poriadne vyštípe, si oddýchnu v teple v Dodo klube, kde sa zahrajú s množstvom hračiek a hier s milými animátorkami.

Už druhý rok prebieha okrem klasickej lyžiarskej škôlky aj obľúbená Brumíkova lyžiarska škôlka, kde sa vyučuje špeciálnou metódou so špeciálnymi pomôckami. Všetky deti zo škôlky alebo lyžiarskej školy po ukončení kurzu dostanú prekvapenie a diplom na pamiatku.

A ak by niekomu nestačila celodenná lyžovačka a zábava, môže sa vyblázniť na osvetlenej trati pri večernej sánkovačke, kde sa určite nikto neunaví, lebo hore kopcom ich vytiahne vlek aj so sánkami. Vo vyhradenej časti parku ponúkame možnosť bobovať sa. 

Rezervovať si lyžiarskeho inštruktora pre svoje deti môžete aj priamo na recepcii v niektorých ubytovacích zariadeniach na Donovaloch a my zabezpečíme transfer z hotela až do Fun Parku.

Vďaka rozšíreniu Fun Parku pribudne aj nové predajné miesto lyžiarskych lístkov - skipasov priamo v areáli lyžiarskej školy Patty Ski.

Okrem týchto krátkodobých lyžiarskych lístkov platných len vo Fun Parku, všetky troj a viacdňové lístky strediska Park Snow Donovaly automaticky platia aj na vstup do Fun Parku.

 

Nová lyžiarska sezóna za ceny z tej predchádzajúcej

Ako jedno z mála lyžiarskych stredísk na Slovensku v tejto lyžiarskej sezóne nezvyšujeme ceny viacdňových lyžiarskych lístkov! K drobným úpravám došlo iba v štruktúre cenníka, kde sme zjednotili bodové lístky a zaviedli nový typ lístka od 13,30 pre záujemcov o poobedné lyžovanie.

 

Park Snow Card  - Vezmite svoju dovolenku do vlastných rúk!

 

  • Čo je Park Snow Card?

Park Snow Card = "Gästekarte". Veľmi populárny produkt predovšetkým v Rakúsku sa dostáva na Slovensko a ako doslovný preklad z nemčiny hovorí, jedná sa o kartu hosťa. Kartu hosť získava automaticky, keď sa ubytuje v niektorom zo zmluvných ubytovacích zariadení na Donovaloch alebo v blízkom okolí.

Je kľúčom k získaniu plnohodnotného zážitku z dovolenky strávenej na Donovaloch, ale aj u mnohých našich partnerov po celom Slovensku.

 

S kartou hosť získava:

 

  • zľavy na  3 - dňový a 6 - dňový skipas v stredisku Park Snow Donovaly
  • zľavy v požičovniach lyžiarskeho výstroja, lyžiarskych školách, aquaparkoch
  • ďalšie zľavy a ostatné výhody bližšie opísané na webovej stránke www.parksnow.sk

 

  • Ako získať kartu hosťa - Park Snow Card?

Kartu hosťa so všetkými jej výhodami získava hosť automaticky po príchode do strediska u svojho ubytovateľa pri ubytovaní na minimálne dve noci. Samozrejme, každý člen rodiny dostane svoju vlastnú kartu, takže jej výhody si môže užívať naozaj každý!

Ďalej kartu automaticky získava ten, kto si zakúpi sezónny lístok do stredísk Park Snow a treťou možnosťou je zakúpiť si kartu priamo v stredisku v miestnom infocentre. Výška zľavy a frekvencia možností jej využitia je pri jednotlivých typoch kariet rôzna, bližšie informácie obdrží majiteľ karty pri jej prevzatí vo forme informačnej brožúry, takisto tieto informácie sú dostupné na www.parksnow.sk.

 

  • Ako funguje karta hosťa - Park Snow Card?

Jednoducho. Hosť kartu nosí stále so sebou a u našich partnerov - akceptačných miestach sa ňou preukáže a využíva jej výhody pri čerpaní skvelých zliav! Každý partner akceptujúci Park Snow Card má svoju prevádzku označenú nálepkou. Zoznam akceptačných miest bude priebežne aktualizovaný a bude dostupný na www.parksnow.sk.

 

Na lyžovačku v dvoch strediskách vám stačí jeden skipas!

V spolupráci s neďalekým lyžiarskym strediskom Ružomberok - Malinô Brdo sme pre všetkých pobytových hostí pripravili zaujímavú možnosť vyskúšať popri donovalských svahoch aj tie ružomberské.

Všetky lyžiarske lístky, ktoré si zakúpite na minimálne dva dni, od tejto sezóny môžete využívať na lyžovačku aj na 12 km zjazdoviek rôznej náročnosti v stredisku vzdialenom od Donovál len 28 km. Takže okrem 2 lanoviek a 14 vlekov na Donovaloch  môžete využívať ďalšie 2 lanovky a 7 vlekov v Ružomberku na ten istý skipas.

Túto ponuku môžu využívať aj držitelia našich sezónnych skipasov, nakoľko v oboch strediskách bude platný aj sezónny skipas, ktorý na rozdiel od sezónneho skipasu Slovakia Super Skipas bude platný aj na večernú lyžovačku v našom stredisku Paprk Snow Donovaly. Aj vďaka tomu sa lyžovačka na Donovaloch naozaj oplatí!

 

Najlepší snowpark na Donovaloch - Alpine Pro Riders Park Záhradište

V stredisku Park Snow Donovaly prevádzkujeme najlepší* snowpark na Slovensku (*podľa výsledkov ankety na portáloch www.boardlife.sk a www.freeskier.sk ). Naším cieľom a celej našej „crew“ je park čo najskôr na začiatku sezóny otvoriť a dennou údržbou ho udržiavať  v najlepšom stave. V posledných dvoch sezónach bol Riders Park Donovaly vždy prvým otvoreným slovenským parkom.

V parku sa nachádzajú zvyčajne 3 skoky a 12 prekážok, ktoré sa počas sezóny obmieňajú,  aby bolo jazdenie v ňom stále výzvou. Každú sezónu pribúdajú do parku nové prekážky, v minulej sezóne aj Chillout Zóna s hudbou.

V tejto lyžiarskej sezóne 2011/2012 bude Riders Park Záhradište strediskom prípravy slovenskej reprezentácie v snowboardingu a akrobatickom lyžovaní.

Spolu s novým exkluzívnym sponzorom Riders Parku – Alpine Pro - do budúcna uvažujeme s jeho neustálym zväčšovaním, dopĺňaním a hlavne skvalitňovaním s cieľom naďalej zotrvať ako najmodernejší a najlepší snowpark na Slovensku. Všetky informácie o snowparku nájdete na webovej stránke www.riderspark.sk.

 

Lyžovačka na Slovensku sa naozaj oplatí!

Užite si s jedným skvelým skipasom najviac kilometrov zjazdoviek aj freeride zóny po oboch stranách Chopku v najväčšom lyžiarskom stredisku v Jasnej Nízke Tatry, extra zábavu na lyžiach na Donovaloch, dokonalú rodinnú pohodu vo Veľkej Rači, ideálnu lyžovačku na úpätí Veľkej Fatry na svahoch Malina Brda alebo dajte prednosť našim veľhorám a zasnívajte sa na Štrbskom Plese či vyskúšajte zlyžovať najdlhšiu 6 km zjazdovku v Tatranskej Lomnici. K lyžovačke máte navyše aj dokonalý relax a zábavu v termálnom Aquaparku Tatralandia!

Oproti minulému roku sme Slovakia Super Skipas obohatili o ďalšie stredisko – Ružomberok Malinô Brdo a za relaxom mimo lyžiarskych svahov sa môžete vybrať na tento skipas do Aquaparku Tatralandia!

Neváhajte a zakúpte si tento skipas v predpredaji za skvelé ceny a zabezpečte si parádnu lyžovačku v šiestich slovenských Top lyžiarskych strediskách!

 

Ďalšie atrakcie v stredisku Park Snow Donovaly

 

  • bezplatná umelá ľadová plocha
  • Riders park - snowpark
  • detský Patty Ski Funpark s animačným programom pre deti
  • sánkarská dráha s vlekom
  • snowparagliding, psie a konské záprahy
  • toboganová bobová dráha (v prevádzke len počas letnej sezóny)

 

 

Kontakt:

Správa strediska

PARK SNOW Donovaly  

Tel.: +421 48 4199 881

E-mail: info@parksnow.sk

 

Infocentrum Donovaly

Rezervácie ubytovania: +421 48 4199 900

E-mail: info@infodonovaly.sk

 

Zdroj/autor: reklamný článok, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa