Tipy a triky: Túto vec si so sebou určite vezmite na cesty!

2018-08-24 08:00:00 |   |    | 

BRATISLAVA – Leto je obdobím, v ktorom väčšina populácie cestuje. Či už ste fanúšik lesných chodníkov, mestských hradieb alebo piesočných pláží, za svojou vášňou cestujete často celé hodiny. Práve na dlhé cesty je Mliečne Dobrô ako stvorené!



 

Pitný režim

Bez ohľadu na to, ako ďaleko cestujete, nezabudnite dodržiavať pitný režim, najmä v súčasných horúčavách. Nemusíte si však zabaliť iba vodu, zoberte si so sebou Mliečne Dobrô. Nielenže vás  toto 100 % slovenské mlieko zasýti na dlhší čas, mliečny nápoj je tiež chutná dobrota, ktorá zaženie chuť na sladké, keďže vybrať si môžete celkovo z piatich lahodných príchutí. Cenná je v tomto prípade aj fľaša.

Vďaka špeciálnej upravenej fľaši sa nemusíte báť, že by sa neotvorenému mlieku mimo chladničky niečo stalo. Ochutené mlieka si často predstavíme v balení so slamkou vhodné najmä pre deti, Mliečne Dobrô si však bez problémov opäť uzatvoríte a dopiť ho môžete aj neskôr, takže je ideálne aj pre dospelých. Keď budete mať fľašu prázdnu a vypláchnute si ju, dovolia vám ju dokonca preniesť cez bezpečnostnú kontrolu na letisku. V odletovej hale si potom môžete fľašu opäť ľahko naplniť inou tekutinou.

 

Kam s peniazmi?

Na každú cestu potrebujete peniaze. Ideálne je mať so sebou aspoň nejakú hotovosť, aj keď dnes sa už vo väčšine sveta zaobídete aj bez nej. Základnou radou v tomto prípade je, nemať nikdy všetky peniaze na jednom mieste. Veľa ľudí si preto rozdeľuje financie tak, aby časť z nich mali čo najbližšie pri sebe a ďalšiu časť napríklad v kufri alebo ruksaku.

Stačí však minúta nepozornosti a môže sa stať, že zmiznú aj starostlivo schované peňaženky. Ako tomu zabrániť? Stačí vložiť peniaze do prázdnej fľaše a dať si ju do kabelky, príručnej batožiny či jednoducho do ruky. Poslúži napríklad prázdna fľaša od drinku Mliečne Dobrô, ktorá nie je priehľadná, a tak v nej bankovky nikto neuvidí. Vďaka širokému hrdlu z nej zase ľahko peniaze vytiahnete von.

 

Mamiii, tatiii...

Poznáte to, cestovanie s malými deťmi vie byť naozaj náročné, preveria nielen vašu psychiku, ale najmä trpezlivosť. Hľadáte spôsob, ako ich zabaviť bez toho, že by ste so sebou vláčili tašky plné hračiek? Ľahká pomoc! Stačí fixka, papier pokojne nechajte doma. Vystačíte si s prázdnou fľašou Mliečne Dobrô, ktorá otestuje predstavivosť vašich ratolestí. Staší z fľaše odstrániť vrchný obal a hurá do kreslenia!

Biely podklad pod obalom poslúži ako ideálne plátno, ktoré si s bežnou fixkou navyše viete opäť zotrieť a začať kresliť nanovo, no aj ostatné komponenty sa dajú pri hre využiť. Či už ste v aute, autobuse alebo lietadle, praktické využitie tejto univerzálnej fľaše rozhodne uvítate. Poslúži aj pri mori, či už na zbieranie kamienkov a mušlí, alebo na stavanie pieskových hradov. Tak hurá na cesty a nezabudnite na Mliečne Dobrô!

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Rajo, Pexels
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 18. apríl. 2024. Meniny má Valér.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa