Viedenský ľadový sen

2013-01-24 14:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Od 25. januára sprístupnia pred viedenskou radnicou a v priľahlom parku obrovský ľadový areál pod šírym nebom, tzv. Viedenský ľadový sen.



Viac ako 7 tisíc metrov štvorcových rozsiahla ľadová plocha, prepojená s ľadovými cestičkami tzv. Traumpfad, ponúkne zábavu na ľade pre malých i veľkých.

Atmosféru Viedenského ľadového sna dopĺňajú hudobná a svetelná kulisa, ako aj kulinárske špeciality so zameraním na regionálne a bio produkty. Minuloročná novinka, tradičná drevenica, ponúkne aj tentoraz priestor na zohriatie a oddych. Novinkou tohto roka je veľký stan s panoramatickým presklenným výhľadom na ľadovú plochu, ktorý poteší hlavne rodičov s deťmi.

Tradične môžu deti z materských a základných škôl využívať grátis open-air ľadovú plochu od pondelka do piatka od 9.00 do 16.00. Počas víkendov môžu malé deti a začiatočníci využívať špeciálnu, 450 metrov štvorcových rozľahlú ľadovú plochu zdarma. Vo večerných hodinách sa táto plocha zmení na 6 curlingových dráh, ktoré sú taktiež prístupné zdarma. K dispozícii je aj požičovňa korčúľ, ktoré sú už predhriate vzduchom a okolo 50 pracovníkov bude každý deň dohliadať na bezproblémový chod, bezpečnosť a pohodlie návštevníkov.

Viedenský ľadový sen 2013 v centre Viedne na Radničnom námestí bude otvorený denne od 9.00 do 22.00 a potrvá do 10. marca.

Základný lístok pre dospelých vyjde na 6,50 eur, 5 eur pre deti do 14 rokov a 15,50 eur stojí rodinný lístok. Zapožičanie korčúľ vyjde na 6,50 eur pre dospelých a 4 eurá pre deti.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa