NA CESTÁCH Dni kobyliek

2008-05-28 16:00:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO/ Drašnice - Minulý rok sme boli s mojim manželom, dcérou a ešte s našimi priateľmi na dovolenke v Chorvátsku. Išli sme každý vlastným autom. Presný cieľ sme nevedeli, lenže to bude na juhu Chorvátska niekde na Makarskej riviére.



Cesta ubehla super, cestovali sme v noci deti boli zlaté vydržali to. Menší problém sme mali s hľadaním ubytovania, lebo sme chcel byť všetky tri rodiny pokope, nech je veselo. Prešli sme viac destinácii, ale nakoniec, keď už ma chytalo zúfalstvo sa nám to napokon podarilo v jednej malej rybárskej dedinke Drašnice. 

Prostredie bolo pekné aj ubytovanie celkom ušlo, pláž bola  blízko tak prečo nie? Každá rodina mala svoju izbu s kúpeľňou, WC a balkónom. Kuchyňu sme mali spoločnú so všetkým vybavením vrátane chladničky, elektrickej rúry, mixéra, rýchlovarnej kanvice a v prípade že vám niečo chýbalo domáca nám to ochotne dodala. 

Jediný problém bol že tam nebola klíma, ale aj ten by sa dal prežiť! Ale tie obrovské kobylky ktoré boli na každom kroku a najmä v noci na nás robili nálety to sa prehliadnuť nedalo. Balkón sme v strašnom teple nemohli otvoriť, lebo po chvíli sme mali plnú izbu kobyliek. Nepomáhalo ani to že sme zatiahli záclonu a každú škáru takpovediac zalátali, potom sme si sadli spokojný na terasu že sme to super vymysleli.

Po chvíli išiel náš kamarát pozrieť na svojho malého ročného syna do postieľky a čo nevidel obrovskú kobylku vedľa jeho malej hlávky keď to uvidela jeho žena skoro odpadla. My ženy sme to prežívali hrozne pre nás to bola trauma, keď nám nalietavali tie príšery do ucha, na nohy a za krk a chlapi mali z toho srandu.

Tak takto nám znepríjemnil dovolenku taký hnusný živočích ako je kobylka. Tak páčko a prajem vám príjemnú dovolenku bez kobyliek.

 

Zdroj/autor: Michaela S.,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa