Móda ovládne susednú Viedeň

2011-09-05 17:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Vienna Fashion Week sa už po tretí raz uskutoční vo Viedni od 14. až do 18. septembra. Viac ako 50 módnych návrhárov predstaví na „týždni módy“ v susednej metropole svoje aktuálne kolekcie.



Módny veľtrh sa uskutoční v priestoroch quartier21 v muzeálnom komplexe MuseumsQuartieru a jeho rozľahlom nádvorí. Prehliadky, módne doplnky, prezentácie k téme módy a bohatý sprievodný program tvoria súčasť Vienna Fashion Week.

V komplexe MuseumsQuartieru predstavia svoje modely medziinými návrhári ako Etxeberria a Krizia Robustella zo Španielska, Dudu Bertholini, Rita Comparato a Fabio Gurjao z Brazílie či módne značky Wonder Anatomie, Maibe, Dusk till dawn a Mosstories z Thajska. Domácich návrhárov zastúpia Elfenkleid, Pitour, superated, Marcel Ostertag, Michael Mayer či Lena Hoschek.

Počas Vienna Fashion Week sa Viedeň zmení na mekku módy, dizajnu a lifestylu, kde módni návrhári možu prezentovať svoje aktuálne kolekcie. Súčasťou akcie je aj predajný veľtrh, ktorý bude sprístupnený od 15. septembra v priestoroch quartier21.

Vstupenka na Vienna Fashion Week na deň stojí 14 eur, permanentka na 4 dni 50 eur.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: Superated, Dimitri Burtsev, Marc Wittowski

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa