Apassionata - konská galašou

2010-02-06 11:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Do viedenskej Stadthalle zavíta v sobotu, 6. februára a nedeľu, 7. februára najúspešnejšia galašou koní v Európe - Apassionata s novým predstavením Sloboda.



Ostatný rok vzhliadlo počas dvoch dní šou Apassionaty len v samotnej Viedni okolo 16 tisíc divákov.

V Apassionate sa predstavujú publiku najlepšie a najjedinečnejši rasy z celého sveta – vybraní žrebci z Andalúzie tvz. Lusitanos, portugalské národné kone či vysoko inteligentné arabské plemená.

Apassionata je i ohňostrojom emócií, prenášajúcim sa medzi človekom a zvieraťom.

Všetci jazdci ušľachtilých žrebcov sú viacnásobnými majstrami svojho umenia, ktorí udržiavajú tradičné jazdecké umenie svojej krajiny. V perfektnej spolupráci a takmer neviditeľnej komunikácii predvedú elegantným umeleckým spôsobom prepojenie človek – kôň.

Príbeh novej šou je romatický, plný prírody, tanca a lásky. Dej sa začína bezstarostným detstvom hlavného protagonistu Sama a pokračuje vzplanujúcou láskou ku krásnej Claire. Obaja vyrastajú medzi štyridsiatimi žrebcami v pannenskej prírode utajeného údolia, kde zažívajú mnohé dobrodružstvá a životné skúšky.

Galapredstavenia Apassionaty sa po oba víkendové dni začnú o 15.00 hod.,

Večerné predstavenie sa uskutoční v sobotu o 20.00 hod. vo viedenskej Stadthalle na nám. Vogelweipdplatz 14. Vstupenky stoja 35, 45, 55 alebo 65 eur.

Bližšie informácie na www.apassionata.de alebo www.stadthalle.com.

 

Zdroj/autor: compress,drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa