Najtrendovejšie plavárne Las Vegas

2013-08-25 12:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY - Oddych od kasín a nekonečného nočného života nájdete na piatich najlepších a najtrendovejších miestach “mesta hriechu”. Umožnia vám ponoriť sa do pokojnej oázy bazénového mikrosveta.



 

  • V rímskom štýle

Prostredie hotelového komplexu Caesar Palace sa nesie v starobylom, ale zároveň luxusnom štýle. Nechýbajú klasické rímske sochy a dokonale upravené záhrady. Atmosféru kráľovstva oddychu dotvárajú vodopády, bez ktorých by sa návštevníci snáď ani necítili ako v inom svete. Všetky nájdete v komplexe ôsmich bazénov v Záhrade bohov. Výnimočne je toto jedno z mála miest v Las Vegas, ktoré s otvorenou náručou víta aj rodiny s deťmi.

 

  • Pokojná atmosféra medzi mestskými pamiatkami

Niekoľkoúrovňový bazén Boulevard v hoteli Cosmopolitan sa pýši prívlastkom najväčší. Okrem troch barov svojim návštevníkom ponúka maximálny relax na ležadlách v tieni aj na slnku. Tí aktívnejší svoju energiu môžu investovať napríklad do ping-pongu. Bazén ožíva hlavne za súmraku, kedy sa tu buď otvára filmová scéna alebo znejú série hudobných koncertov. Len pre zaujímavosť - v gril bare pri bazéne podávajú špecialitky ako krabie klepetá s holandskou omáčkou, ktoré sa vraj najlepšie zapíjajú dobre vychladeným šampanským. Naviac, ako bonus si v tomto prostredí užijete krásny výhľad na hlavnú promenádu mesta.

 

  • Intímne ubytovanie

Málokto vie, že je v Las Vegas možné bývať v útulnom, neprehustenom priestore za relatívne (v porovnaní s ostatnými miestnymi hotelmi) nízke ceny. Ôsme poschodie hotela Mandarin Oriental disponuje priestorom, ktoré úplne zodpovedá elegantnej intimite. Dva bazény, dve vírivky, jeden hlboký bazén a nádherné výhľady cez komplex na mestské centrum. Atmosféra je pokojná a hostia sa tešia z mlsných pochutín, koktejlov, čerstvého ovocia či kvalitného šampanského. V izbe na návštevníkov okrem jedla a pitia čaká 42 palcová plochá obrazovka a hracia konzola Play Station 3.

 

  • Kúsok španielskej Ibizy

Najpopulárnejší denný klub nájdete v hoteli MGM International a je považovaný za debutový svojho druhu za rok 2013. Ako dekoráciu používa orámovanie šiestimi LED obrazovkami a pripomína vyšší level párty lokálov Ibizy. Kapacita tohto priestoru je asi päť tisíc ľudí. Očakávať môžete koktejly bielej sangrie, ktoré budú s kombináciou zvučných mien dížejov ako Skrillex, Swedish House Mafia’s Sebastian Ingrosso a Nicky Romero nebezpečnou kombináciou.

 

  • Leňošenie a luxus

Ak dav tisícov ľudí na párty nie je vašou šálkou kávy, pravdepodobne oceníte scenériu záhrady okolo bazéna Bellagio. Pokoj, súkromie, plný servis obsluhy, ktorý vám prinesie aj modré z neba vrátane studených uterákov na osvieženie… Okrem toho si pri bazéne môžete objednať špeciálny mini apartmán s wifi, HD televíziou a naplnenou chladničkou.

Čo poviete na takýto luxus? Dovolenka snov alebo strata času a peňazí?

 

Zdroj/autor: bbc.com, Andrea Boldišová, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.9/5 (8 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa