EXTRA Najobľúbenejšie hotely sveta

2010-09-05 15:00:00 |   |    | 

VEĽKÁ BRITÁNIA/ video - Aj dva pražské hotely patria, podľa internetového portálu TripAdvisor, medzi najobľúbenejšie hotely na svete.



Užívatelia portálu TripAdvisor hlasovaním rozhodli (Traveller´s Choice 2010 ), že Arcadie Residence patrí medzi špičku podľa cenovej výhodnosti a hotel U Zlaté studně (Golden Well) sa dostal do čela ako - najobľúbenejší luxusný hotel.

Obidva pražské hotely sa tiež umiestnili na čele kategórie najlepšie služby – hotel u Zlaté studně zvíťazil a Arcadia Residence skončila na treťom mieste.

Medzi desiatkou najluxusnejších hotelov sveta sa dostali ešte ďalšie dva pražské hotely: Na treťom mieste je hotel Alchymist Nosticova rezidence a na siedmom Aria Hotel.

Internetový server TripAdvisor zostavil aj ďalší rebríček na základe hlasovania svojich členov podľa toho, s kým chcú cestovať a aký typ dovolenky hľadajú. Zoznam obsahuje viac ako 700 hotelov z celého sveta.

Rodiny hlasovali pre Sirkeci Konak Hotel v tureckom Istanbule, zatiaľ čo romantici si vybrali ako najobľúbenejšiu destináciu Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa vo francúzskej Polynézii.

Medzi svetovými trendovými (trendy) hotelmi zvíťazil amsterdamský citizenM a ako rekreačné stredisko so službami v cene (all inclusive) zvíťazil Drowsy Water Ranch, Granby, v americkom Colorade.

V hlasovaní podľa krajín a regiónov zvíťazil Inn New York City medzi americkými hotelmi. V Európe získal prvenstvo parížsky Four Seasons Hotel George V, medzi japonskými vyhral tokijský Mandarin Oriental a z čínskych BuddhaZen Hotel v Čcheng-tu. V Indii zase zvíťazil Casa Condolim.

 


Zdroj/autor: tripadvisor,čtk,drom

VIDEO Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

 



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 4. máj. 2024. Meniny má Florián.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa