Adrenalínový lunapark v AquaCity Poprad

2011-06-14 13:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Cieľom mnohých návštevníkov Vysokých Tatier je už niekoľko rokov okrem prechádzok vysokohorským terénom aj návšteva areálu pre oddych a rekreáciu s názvom AquaCity Poprad.



Tradičná ponuka služieb bude počas tohto leta pre domácich a zahraničných turistov rozšírená o niekoľko noviniek.

V ponuke akvaparku nebude chýbať v rámci nadchádzajúcej turistickej sezóny zábavný program či podmienky pre športové aktivity počas celého dňa.

V AquaCity budete môcť v lete aktívnejšie športovať alebo využívať zábavné atrakcie ako je lanová dráha, akvazorbing, vodný aerobik, detské tvorivé dielne a zábavné kútiky. Novinkou bude aj časť areálu venovaná zábavnému lunaparku s adrenalínovými kolotočmi a atrakciami.

Večer sa budete môcť zabaviť aj pri laserovej šou a diskotékovej párty, ktoré sú naplánované počas každej soboty v bazénoch Blue Sapphire. Manažment strediska zorganizuje priamo v športovom areáli AquaCity v priebehu augusta i hudobný festival.

Ponuka služieb sa rozšírila aj o nové kozmeticko-regeneračné centrum krásy, zdravia a formovania postavy.

Areál AquaCity ponúka podmienky pre návštevníkov, ktorí sem prichádzajú za oddychom, ale aj aktívnejším trávením voľného času. Nachádza sa tu deväť rôznych druhov parných a suchých sáun s vôňami kvetín, byliniek i mentolu.

K dispozícii je aj tradičná fínska sauna s krbom, na ochladenie ľadový bazénik alebo netradičná ľadová jaskyňa, v ktorej sneží po celý rok. Na výber sú aj masáže a rôzne relaxačné procedúry. Pre zábavu slúži viacero toboganov, šmýkačiek a ďalších vodných atrakcií spolu s ihriskami pre deti aj dospelých.

Počas leta je v AquaCity Poprad k dispozícii sedem vonkajších a šesť krytých bazénov s termálnou alebo ohrievanou vodou v teplotnom rozmedzí 28 až 38 stupňov Celzia. Celková vodná plocha predstavuje 3 500 m² a kapacita celého areálu je približne 7 000 kúpajúcich hostí.

 

 

AquaCity Poprad
Aquapark Poprad, s. r. o.
Športová 1397/1
058 01 Poprad
Tel.: +421 52 78 51 111
Fax: +421 52 78 51 230
E-mail:
info@aquacity.sk

 

Zdroj/autor: tasr, aquacity.sk, drom

Foto: sportoviska.zoznam.sk

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa