Termálne kúpalisko Kováčová

2007-08-24 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Čistá voda v bazénoch, obrovský výber jedál, ale aj vyššie vstupné - to všetko má kúpalisko v Kováčovej.



Bazény

K dispozícií je veľký plavecký bazén umožňujúci športové vyžitie počas horúcich letných dní. Veľkej obľube sa teší rekreačný bazén, ktorý je určený pre vodné hry a zábavu. Súčasťou rekreačného bazéna je aj bezplatný 100 metrový tobogán. Pre najmenších je určený detský bazén, kde rodičia ani na chvíľu nestratia svoje ratolesti z dohľadu.
 
Relaxácia v termálnom bazéne
Unikátne zloženie liečivej vody v Kováčovej umožňuje vodu nazývať aj Živá voda. Kováčová bola obdarovaná prírodou tak, že dostala prístup k úplne prirodzenému podzemnému vodnému zdroju, kde voda v priebehu tisícročí postupne absorbovala upokojujúce, liečivé prírodné minerály. Voda lieči problémy pohybového ústrojenstva a nervové choroby. Pobyt v liečivej vode s teplotou 38°C vykonáva niekedy skutočne zázraky
 
Stravovanie
Stravovacie zariadenia poskytujú široký sortiment jedál teplej i studenej kuchyne, nealkoholických i alkoholických nápojov vrátane piva, cukrárenských výrobkov a zmrzliny.

Šport
Priamo v areáli termálneho kúpaliska sú dostupné upravené športové plochy pre minigolf, plážový volejbal, mini futbal a iné športové vyžitie.

Po skončení letnej sezóny 2007 bude termálne kúpalisko v Kováčovej prebudované na moderný Aquapark s viacerými atrakciami pri zachovaní využívania liečivej vody v Kováčovej. V novej prevádzke sa počíta s celoročnou prevádzkou, wellness centrom, vitálnym svetom, relaxačnými a liečebnými procedúrami a kvalitným ubytovaním.

Aquapark Kováčová s.r.o., Kúpeľná ul., 962 37 Kováčová Tel.: +421 45 5445 319
Web: www.holidaypark.sk
E-mail: info@holidaypark.sk  
 

Zdroj/autor: holidaypark, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 21. máj. 2024. Meniny má Zina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa