Ukrajina

2011-07-08 15:00:00 |   |    | 

Ukrajina, štát vo východnej Európe pri Čiernom a Azovskom mori, prechádzala pomerne pestrým vývojom, dnes je však cieľom mnohých turistov.



Práve pre nich vychádza už tretie aktualizované vydanie obľúbeného sprievodcu z britskej rady Bradt, ktoré prináša najnovšie informácie o cestovaní do krajiny, ktorá sa v posledných rokoch mimoriadne premenila.

Zavedie vás na miesta, kde podávajú ten najlepší boršč, a nasmeruje vás na najkrajšie cesty okolo brehov Čierneho mora. Pre úplnosť ponúka sprievodca aj obsiahle informácie z oblasti rozmanitej histórie, kultúry i prírodných krás krajiny, doplnené o farebné fotografie a množstvo podrobných máp.

Milovníci historických pamiatok si nenechajú ujsť návštevu hlavného mesta Kyjeva, rozrastajúceho sa priemyselného centra na rieke Dneper. Niektorí zamieria do národného prírodného parku, iní odpočívať k moru.

Dobrou voľbou je aj prehliadka prístavného mesta Odesa, Sevastopoľa, Charkova alebo návšteva mesta Dnepropetrovsk. Špeciálne zájazdy smerujú aj do neslávne preslávenej oblasti Černobyľu.

Turistický sprievodca po Ukrajine z radu Bradt nakladateľstva Jota je najaktuálnejším a najobsiahlejším sprievodcom touto oblasťou na trhu, ponúkajúci nezabudnuteľné zážitky pre každý rozpočet.

 

Ukrajina

Autor: Andrew Evans

Vydavateľstvo: Jota

Rok vydania: 2011

Jazyk: český

Počet strán: 480

Väzba: brožovaná

Cena: 20,69 eur

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: jota.cz

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa