Objavte Stredné Slovensko

2011-09-07 17:30:00 |   |    | 

Druhý sprievodca trojzväzkovej edície Slovensko krížom-krážom vás zoznámi s najznámejšími a najnavštevovanejšími miestami, ale prevedie vás aj po zabudnutých klenotoch stredného Slovenska.



V knihe Stredné Slovensko nájdete najkrajšie výlety, príbehy, povesti, históriu, turistiku v lete, v zime, na bicykli, po vode aj vlakom.

Súčasťou sú farebné mapy a fotografie, ubytovacie a stravovacie zariadenia, informačné centrá, hrady, zámky, múzeá a galérie, dôležité kontakty a ďalšie užitočné informácie o tomto kraji.

Kniha je rozdelená do prehľadných celkov.

Praktické informácie alebo Čo vás čaká obsahuje odporúčania, kam sa pozrieť, kedy je najlepšie ísť na stredné Slovensko, ako tam funguje doprava, kde sa ubytovať, čo jesť, aké sú ceny.

Nasleduje časť Odporúčané autotrasy, lokality Liptov, Turiec, Kysuce, Orava, Horehronie, Stredné Pohronie, Gemer, Poiplie atď. a napokon kapitola Najkrajšie výlety.

Prevedie vás napríklad náročným hrebeňom Roháčov, Hrebeňovkou Nízkych Tatier, divokými tiesňavami, divočinou dávnej sopky a ukáže to najkrajšie z Muránskej planiny.

Vyše 260 strán užitočných a praktických informácií je povinným čítaním pre každého milovníka stredného Slovenska.

Kniha Stredné Slovensko je aj graficky na vysokej úrovni. Okrem kvalitných fotografií v nej nájdete rôzne typy rámikov, ktoré upozorňujú na nejakú zaujímavosť či raritu, približujú vybranú osobnosť. Piktogramom topánky sú označené pešie a cyklistické výlety, nechýbajú plániky významných miest a turistické mapy najkrajších výletov.

Nazrite do knihy Stredné Slovensko.

 

Stredné Slovensko

Autor: Kolektív

Vydavateľstvo: Ikar

Rok vydania: 2011

Počet strán: 264

Cena: 13,86 eur

 

Zdroj/autor: ikar, drom

Foto: ikar

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.7/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa