Divy sveta - obrazový atlas

2011-09-14 17:00:00 |   |    | 

Obrazový atlas Divy sveta ponúka nádherné farebné fotografie, pútavé informácie a podrobné mapy s opismi vyše tristo najpôsobivejších divov sveta zo všetkých kontinentov a období. Prehľadné mapy a texty s vysvetlivkami v informačných rámikoch dopĺňajú farbisto vykreslené súvisiace poznatky o opisovaných stavbách a krajinách. Táto bohato ilustrovaná kniha nepochybne nadchne každého, kto sa zaujíma o kultúru a rád cestuje do ďalekých krajín.



Publikácia Divy sveta predstavuje jedinečným spôsobom najpozoruhodnejšie prírodné divy, kultúrne poklady a architektonické majstrovské diela z celého sveta.

Mount Everest i Grand Canyon, Stonhenge a Angkor Wat, Versailles i Burdž al-Arab - každý svetadiel a každé obdobie ponúkajú najväčšie prírodné i kultúrne poklady, ktoré nás vždy znovu privádzajú do úžasu.

Vyše 300-stranová kniha je prehľadne rozdelená na kapitoly: Prírodné divy ako vodopády, púšte, jazerá či ľadovce. Nasledujú Archeologické náleziská a napokon Divy architektúry, čiže rôzne paláce, chrámy, mestá i pamätníky, technické stavby a veže.

Divy sveta, to sú panoramatické fotografie očarujúcej krajiny a impozantných budov, prehľadné mapy s množstvom detailov a zaujímavé informácie. Vydajte sa na pôsobivú a vzrušujúcu cestu za pokladmi sveta!

Nazrite do knihy Divy sveta.

 

Divy sveta - obrazový atlas

Autor: Matthias Vogt

Vydavateľstvo: Ikar

Rok vydania: 2011

Počet strán: 304

Cena: 18,51 eur

 

Zdroj/autor: ikar, drom

Foto: ikar

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa