MAĎARSKO Aquaworld v Budapešti

2010-09-06 15:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO/ video - Najväčší krytý vodný park v Strednej Európe, ktorý má k dispozícii aj konferenčný a wellnes hotel, sa nachádza v hlavnom meste Maďarska v Budapešti.



Aquaworld vám môže ponúknuť adrenalínovú zábavu v podobe prvého bazénu na surfovanie v Maďarsku, šesť 18 metrových šmýkačiek, 180 metrov dlhú horskú rieku, 21 bazénov a nespočetné množstvo ďalších atrakcií.

Vo Fitness Centre hotela nájdete posilňovňu, telocvičňu, 4 kurty na squash, letné tenisové kurty a volejbalové ihrisko. Vodný svet sa nachádza pod krytou kupolou s priemerom 72 metrov a výškou 21 metrov.

Fantastickým architektonickým prvkom aquaparku je gigantický Agkor-kostol z Kambodže, kde si deti nájdu samostatný svet so zážitkovým detským bazénom, tobogánmi a detským kútikom, kde sa animátori starajú o zábavu.

Pre milovníkov wellnessu je pripravená Beauty Farma, kde si užijú niektorý z programov kombinujúci najrôznejšie masáže, ponoria sa do orientálneho mandala bazénu, navštívia saunový svet a turecké kúpele hammam alebo ľadovú jaskyňu v Aquaworlde, Kneippov bazén a mnoho ďalších.

 

 

 

Aquaworld Budapešť
Íves út 16.
H-1044 Budapest
Tel.: +36 1 2313 600
Fax: +36 1 2313 619
E-mail:
reservation@aqua-world.hu
Web: www.ramadaresortbudapest.hu, www.aqua-world.hu

 

Zdroj/autor: madarsko, HungaryTourism, drom (pozri aj Galériu)

VIDEO Aquaworld Budapešť



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.5/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa