MAĎARSKO Trendový Business&Wellness hotel v Herceghalome

2009-07-18 12:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO – Minulý týždeň otvorili neďaleko Budapešti, nový štvorhviezdičkový business a wellness hotel ABACUS.



ABACUS Business & Wellness Hotel ponúka nové možnosti v hotelovom a wellness priemysle. V inteligentnom hoteli nájdete najmodernejšiepodmienky a  prostriedky určené k pokojnej práci a rekreácii.

Uprostred júna prichádzajú prví hostia do najnovšieho business a wellness hotela stredného Maďarska, do hotela ABACUS, ktorý sa nachádza v západnej časti Peštianskej župy - Herceghalome.

Štvorhviezdičkový inteligentný hotel disponuje 128 izbami a apartmánami, v prvotriednej reštaurácií čakajú uznávaní majstri kuchári a na svojich hostí.

ABACUS Golf a ABACUS Spa wellness ríša zabezpečí luxusné podmienky k rekreácii a k občerstveniu.

K hotelu patrí rozľahlý komplex ležiaci uprostred 17 hektárového parku určený na rôzne spoločenské podujatia. Disponuje dvomi sálami, ktoré majú 150 a 110 štvorcových metrov. V interaktívnom parku čakajú milovníkov športu a kvalitnej zábavy futbalové ihriská, kryté kaviarne, ihriská na plážový volejbal a labyrint.

A to všetko len 25 kilometrov od Budapešti.

Pre obchodných hostí je k dispozícií plesová sála, ktorá má 300 štvorcových metrov, štyri sekciové sály a VIP rokovacia miestnosť s najmodernejšou technikou.

Technológia IPTV dopĺňa interaktívny info-komunikačný systém, určený aj pre hotelových hostí. Pomocou internetovej siete môžu hostia používať multimediálne služby, v predstihu si objednať wellness a reštauračné služby, spájať izby online, vymieňať si správy vzájomne i s personálom.

Reštaurácia hotela ABACUS pod vedením svetoznámeho kreatívneho šéfa Viktora Segála, ponúka zosúladením maďarskej a medzinárodnej kuchyne ozajstný gourmet zážitok. Kuriozitou je, že pomocou technológie sous vide je svet chutí kompletnejší. Naraz plní očakávania labužníkov i milovníkov zdravej výživy.
 
V centre ABACUS Spa si môžete obnoviť fyzické i duševné sily na svetovej úrovni. Vo wellness centre (1600 m2) si užijete kompletný program zdravej životosprávy, vodný a saunový svet a v neposlednom rade - celú škálu spa zážitkov. 

 

 

ABACUS Business & Wellness Hotel****
H - 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Central telephone: +36-23/532-360
Fax: +36-23/532-361
E-mail:
hotel@abacus.hu
Internet: www.abacus.hu; www.abacushotel.hu

 

Zdroj/autor: abacus hotel, reklamný článok

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa