Najvyšší hotel planéty

2011-04-10 10:00:00 |   |    | 

HONGKONG - V Hongkongu otvoril svoje brány najvyšší hotel na svete, ktorý ponúka izby s naozaj veľkolepým výhľadom.



Luxusný hotel Ritz-Carlton, ktorý sa nachádza v štvrtej najvyššej stavbe sveta - International Commerce Centre (ICC) - má v ponuke aj jednu z najpozoruhodnejších panorám na svete na svetoznámy prístav Victoria Harbour a trblietavé veže Hongkongu.

Hotel sídli v 118-poschodovom mrakodrape a zároveň sa stal bezkonkurenčne najdrahším miestom na prenocovanie v celom Hongkongu.

Za ubytovanie v izbe deluxe na jednu noc zaplatíte najmenej 545 eur a v prezidentskom apartmáne sa vyspíte za neuveriteľných 9 tisíc eur. Ceny však zodpovedajú najvyššiemu luxusu a modernému duchu.

Navečerať či naobedovať sa tu môžete až v šiestich reštauráciách, dopriať si relax v nebeských kúpeľoch či zaplávať si v krytom bazéne s výhľadom na spomínaný kultový prístav. Ak dostanete chuť na drink, zájdite do najvyššie položeného baru na svete.

Okrem reštaurácií čínskej, talianskej a ázijskej kuchyne si môžete ešte vychutnať aj napríklad kávu na najvyššie položenej otvorenej terase alebo zájsť do čokoládovej knižnice zasvätenej tejto horúcej tmavej sladkosti.

Hongkongský mrakodrap, v ktorom sídli hotel Ritz-Carlton, dosahuje výšku 485 metrov a okrem hotela sa tu nachádzajú aj priestory Deutsche Bank, vyhliadková plošina a nákupné centrum.

 

Zdroj/autor: sita, dailymail.co.uk, jr, drom

VIDEO Najvyšší hotel sveta Ritz-Carlton - Hongkong



Zdieľať článok na Facebooku

Foto: dailymail.co.uk,ritzcarlton.com

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa