Na Islande je múzeum penisov!

2011-04-14 14:30:00 |   |    | 

ISLAND - V Islandskom falologickom múzeu v meste Húsavík minulý týždeň slávnostne predstavili prvý exponát ľudského penisu.



Zakladateľ a riaditeľ netradičného múzea Sigurdur Hjartarson uviedol, že vystavený penis patril 95-ročnému Pallovi Arasonovi, ktorý zomrel 5. januára.

"Na tento exponát som čakal 15 rokov," uviedol 69-ročný Hjartarson, ktorému už predtým svoje orgány prisľúbilo viacero mužov.

Vrátane Arasonovho prirodzenia sa v súčasnosti v múzeu nachádza celkovo 276 exponátov, medzi ktorými je napríklad aj 170 centimetrov dlhý penis vorvaňa tuponosého (Physeter macrocephalus).

Hjartarson založil svoje falologické múzeum pôvodne v metropole Reykjavík, neskôr ho však presunul do Húsavíku. Väčšinu exponátov dostal od svojich známych alebo priaznivcov múzea.

Arasonove rozhodnutie darovať svoj penis po smrti múzeu podľa Hjartarsona vystihuje povahu jeho majiteľa. "Rád bol v centre pozornosti. Bol to vtipný chlapík, ktorý sa rád vychvaľoval," vyhlásil Hjartarson, ktorý však nechcel prezradiť dĺžku Arasonovho prirodzenia.

 

 

Icelandic Phallological Museum

Hedinsbraut 3a
640 Husavik
Tel.: 566 8668, 868 7966
E-mail: phallus@phallus.is
Web: www.phallus.is

 

Zdroj/autor: ap, sita, phallus.is, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: phallus.is,wikipedia

Hodnotenie článku:
4.5/5 (11 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa