Začala sa anglická sezóna

2007-05-29 10:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - V jednej z bratislavských fontán v historickom centre mesta sa počas víkendu kúpal pod vplyvom alkoholu nahý turista z Anglicka.



Na kúpeľ si 25-ročný George vybral v sobotu večer fontánu na Hviezdoslavovom námestí, ktoré patrí k najnavštevovanejším miestam v centre hlavného mesta. Krátko potom, ako nahý vošiel do vody a začal masturbovať, ho zadržala polícia.

Svoju úlohu tu zrejme zohral i alkohol, lebo policajti mu v dychu namerali 0,63 mg/l alkoholu (iné zdroje tvrdia, že to bolo 1,3 mg/l)Podobný prípad sa stal aj vlani, keď sa jeden z anglických turistov obnažil pri fontánke na Ventúrskej ulici v historickom jadre Bratislavy. Polícia ho vtedy potrestala len peňažným trestom.

Návštevníci z Anglicka pútali vo väčšej miere pozornosť polície aj domácich obyvateľov najmä v posledných dvoch rokoch. Vďaka cenovo dostupným letenkám sa pre nich hlavné mesto Slovenska stalo vyhľadávanou víkendovou atrakciou, ktorá ponúka na pomery Veľkej Británie lacný alkohol a údajne aj pekné dievčatá.

Zdroj/autor: tasr, čtk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa