Bratislavská mestská karta

2007-05-30 15:10:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Ste návštevníkom Bratislavy a chcete si mesto užiť so zľavou? Využite možnosti ktoré vám ponúka BCC (Bratislava City Card) - Bratislavská mestská karta.



 

Bratislava City Card vám umožní vnímať mesto intenzívnejšie, jesť lacnejšie, vyžívať sa kultivovanejšie, spoznávať dôkladnejšie, tráviť čas zábavnejšie. V 44 službách a zariadeniach si vďaka karte môžete uplatniť zľavu od 5 % do 20 %. Ku karte dostanete aj trojjazyčného sprievodcu (slovensky, anglicky, nemecky) tematicky členeného na kapitoly.

Kúpou karty automaticky získate

  • hodinovú pešiu prehliadku historickým centrom Bratislavy
  • grátis doprava v MHD 
  • zľavu na taxi službu, či prenájom auta
  • galérie a múzeá vám poskytnú zľavu 20 %

Je len na vás, ktoré zo širokej ponuky si vyberiete, prípadne koľko stihnete. Či to budú galérie v Mirbachovom a Pállfyho paláci, Slovenská Národná galéria, Múzeum histórie, expozícia zbraní a mestského opevnenia, Múzeum historických hodín, Prírodovedné či hudobné múzeum. Tu sa však zoznam nekončí. Uprostred malokarpatských lesov na vás čaká jedinečný hrad Červený kameň, na skalnom brale nad sútokom Moravy a Dunaja hrad Devín a v neďalekých Rusovciach ruiny rímskeho opevnenia Gerulata.

Za 45 sekúnd vás vyvezie výťah na Novom moste, opäť so zľavou. Z vyhliadkovej plošiny UFO vo výške 95 metrov vám Bratislava bude ležať pri nohách. Zľavu si môžete uplatniť aj vo viacerých reštauráciách a kaviarňach s tradičnou i medzinárodnou atmosférou. Pri nákupoch môžete s kartou ušetriť vo vybraných štýlových obchodíkoch s oblečením, keramikou, modernými aj ľudovými umeleckými výrobkami. V ponuke je ztiež ľava do Zoologickej záhrady a jej Dinoparku, či do plavárne Pasienky.

Cena karty

1 deň  5 Euro / 200,-Sk

2 dni   8 Euro / 300,-Sk
3 dni 10 Euro / 370,-Sk

Zdroj/autor: bkis, sacr, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 8. máj. 2024. Meniny má Ingrida.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa