SkyEurope vyhlásila súťaž na nové uniformy

2007-08-15 14:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO – Nízkonákladová letecká spoločnosť SkyEurope odštartovala prvú otvorenú súťaž v navrhovaní svojich nových uniforiem. Mladí návrhári, študenti módy a umelci či nadšenci módneho dizajnu z celej Európy sú pozvaní, aby súperili o najlepší návrh nových uniforiem, ktoré budú nosiť palubní spirevodcovia.



Pri príležitosti júlového týždňa módy 2007 predstavili SkyEurope Airlines myšlienku pritiahnuť módu na palubu svojich lietadiel. “Je nám potešením podporiť tvorivosť mladých dizajnérov a zároveň zatraktívniť náš produkt na palube, urobiť ho príťažlivejším pre pasažierov. Pre túto príležitosť sme si vybrali úplne prirodzene Paríž ako kolísku módy a mesto najprestížnejších módnych domov. Keď sa povie móda, musí to byť Paríž, keď sa povie zážitok na palube, je to SkyEurope,” povedal Karim Makhlouf, obchodný riaditeľ SkyEurope Airlines.

Dizajnéri, umelci a všetci záujemcovia o navrhnutie uniforiem sú srdečne pozvaní navštíviť stránky SkyEurope kde nájdu kľúčové informácie po kliknutí na banner odkazujúci na súťaž. Desať finalistov bude vybratých v polovici septembra. Návrhy bude posudzovať medzinárodná porota pozostávajúca z hviezd módneho priemyslu, novinárov a tímu SkyEurope Airlines. Absolútny víťaz bude vyhlásený počas októbrového týždňa dámskej módy v Paríži. Oficiálnym partnerom súťaže je myspace.com.

Zdroj/autor: skyeurope,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 8. máj. 2024. Meniny má Ingrida.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa