VÍKEND Autosalón Nitra

2007-09-27 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Medzinárodný Autosalón v Nitre je každoročnou komplexnou prehliadkou slovenskej automobilovej scény, ktorá zahŕňa nielen ponuku osobných a nákladných automobilov, ale aj príslušenstvo a garážovú techniku. Pätnásty ročník sa koná v dňoch 28.9. až 3.10.



 

Vzhľadom na to, že je prihlásených viac ako dvesto priamych vystavovateľov, pôjde o najväčšiu automobilovú šou na Slovensku. Tohtoročný autosalón bude pre vystavovateľov aj návštevníkov výnimočný aj kvôli tomu, že sa uskutoční tesne po prestížnom frankfurtskom autosalóne, čo je istou zárukou veľkého množstva automobilových noviniek a prekvapení.

Dovozcovia osobných a nákladných automobilov pripravili pre návštevníkov množstvo výstavných slovenských a európskych premiér. Svojimi auto bonbónikmi budú lákať do ich expozícií značky Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hummer, Hyundai, Chevrolet, Chrysler, Kia, Lada, Land Rover, Mercedes Benz, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Smart, Suzuki, Škoda a Volkswagen.

Súčasťou Autosalónu Nitra bude i bohatý sprievodný program a to nielen pre odbornú, ale aj širokú laickú verejnosť. Denne sa budú konať viaceré súťaže a predstavenia. Tradične sú naplánované i prezentácie historických a tuningových vozidiel. Otvorené budú i parkovacie plochy priamo vo výstavnom areáli v bezprostrednej blízkosti výstavných pavilónov.

NISYS Nitriansky informačný systém

Štefánikova 1
949 01 Nitra
Tel.: 037/16 186, 741 09 06 Fax: 037/741 09 07
e-mail: info@nitra.sk www.nitra.sk www.nisys.sk

Zdroj/autor: agrokomplex, nisys, aices, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa