POZOR Odstavenie priechodu Jarovce a tunela Horelica

2007-11-16 09:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Dva dni bude úplná uzávierka úseku na diaľnici D4 a tunela Horelica pri Čadci.



 

 

 

Diaľnica D4 bude v úseku od hraničného priechodu Jarovce – Kittsee po križovatku Bratislava Jarovce úplne uzavretá od nedele 18. novembra od 9. hodiny ráno. Vodičom sa opäť otvorí v utorok 20. novembra o 9. hodine ráno.

Dôvodom uzávierky je slávnostné otvorenie diaľnice A6 v Rakúsku, ktorá sa priamo napája na slovenskú diaľnicu D4. Premávka bude dopravným značením presmerovaná na cestu I/61 a na hraničný priechod Petržalka - Berg.

Obchádzka v smere od Mlynskej doliny pôjde po diaľnici D2 smerom na diaľnicu D1 Bratislava, Viedenská cesta po Einsteinovej ul. cez križovatku Einsteinova - Viedenská cesta na hraničný priechod Petržalka - Berg. Vodiči v smere od hraničného priechodu Rajka do Rakúska budú môcť využiť diaľnicu D2 smerom na diaľnicu D1 a pokračovať po Einsteinovej ulici cez križovatku Einsteinova - Viedenská cesta smerom na hraničný priechod Petržalka - Berg. Slováci a Rakúšania môžu tiež využiť malý hraničný priechod Jarovce – Kittsee.

Tunel Horelica

Tunel Horelica v Čadci bude 17. 18.11. (sobota,nedeľa) od 7.00 do 22.00 hodiny odstavený. Tunel nachádza na diaľnici D3 (D18) a je súčasťou obchvatu Čadce. Dôvodom plánovanej odstávky sú servisné práce. Obchádzková trasa povedie po štátnej ceste I/11 cez mesto Čadca.

Zdroj/autor: tasr, wnsita, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa