DOMA Otvorenie sezóny na seneckých Slnečných jazerách

2009-06-11 13:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Letnú turistickú sezónu na Slnečných jazerách v Senci otvoria tradičným spoločensko-kultúrnym podujatím s názvom Senecké leto 2009 už zajtra a v sobotu.



Pre návštevníkov sú na dvoch pódiách pripravené rôzne hudobné koncerty, tanečné vystúpenia a súťaže, pre deti aj rôzne akcie, napríklad trampolína, lezecká stena, šmýkačka, kolotoče či maľovanie na tvár. Účastníci sa môžu tešiť aj na sobotný večerný ohňostroj a diskotéku do skorých ranných hodín. Programom bude sprevádzať moderátor Krto.

Prvý deň slávnostného otvorenia Slnečných jazier sa začne na malom pódiu, kde sa návštevníkom od 18:00 predstavia kapely Tenor a Belasí. V sobotu napoludnie otvorí podujatie skupina Šramot, po nej sa predstavia Golden Vein, Guns and Roses Revival, Horkýže Slíže, Zdenka Predná, Tomáš Bezdeda, Peter Cmorík, záver programu bude patriť skupinám Komajota a No Name.

Ohňostroj a diskotéku, na ktorej sa môžu účastníci zabávať až do štvrtej rána, pripravili organizátori na 23:00. Pre deti je od 15:00 na malom pódiu Lode pripravená rozprávková Bio show Story z hory, rozprávková veselohra Ako Tóno hľadal tóny a zábavno-súťažná show Baba Ježi. Sprievodnými akciami sú rôzne atrakcie a súťaže.

 

 

Mestské kultúrne stredisko Senec

Nám. 1 mája 2
903 01   Senec
Tel./fax: 02 / 45 92 34 03
E-mail: msks@e-net.sk


Zdroj/autor: sita, seneckeleto, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa