ČESKO Letný akvapark v Hraniciach

2009-06-22 16:00:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - V Hraniciach na Přerovsku môžu návštevníci využívať okrem krytého bazénu nový vonkajší akvapark.



Okrem klasických bazénov sa hlavne najmenší návštevníci akvaparku môžu tešiť na akvazorbing, trampolínu alebo hojdací banán. Plánuje sa tiež výstavba tobogánu.

Letné kúpalisko sa nachádza v športovom areáli na Žáčkovej ulici v tesnom susedstve krytej plavárne a jeho kapacita je 1 600 ľudí.

V areáli vonkajšieho kúpaliska sa nachádza 25 metrový plavecký bazén so štyrmi dráhami, ďalej 25 metrový výukový bazén a relaxačný bazén s atrakciami. Návštevníkom sú k dispozícii rôzne atrakcie ako tri podvodné vulkány, deväť vzduchových masážnych lehátok, vodná clona, dva chŕliče a dve masážne trysky. Ďalej je možné využívať bazén pre deti do troch rokov, kde sú umiestnené chŕliče zvieratká, detská kĺzačka a hríb. V areáli bolo tiež vybudované beach volejbalové ihrisko, pre návštevníkov sú nachystané dva stoly na stolný tenis, detské ihrisko s pieskoviskom, preliezkami, kĺzačkou a hojdačkou. K dispozícii je aj samostatné detské ihrisko pre deti do štyroch rokov a trávnaté oddychové plochy.

Taktiež sociálne zázemie v budove letného kúpaliska bolo novo upravené. Areál ďalej ponúka vonkajšie občerstvenie s posedením či požičanie drevených a umelohmotných lehátok a športových potrieb.

Prevádzková doba počas letných prázdnin môže byť podľa počasia predĺžená až do 21. hodiny, v septembri bude otvorené podľa počasia.

 

 

 

Plaváreň Hranice

Žáčkova ulica
stadion SK Hranice
753 01 Hranice
Tel.: +420 581 606 060
Fax: +420 581 606 666
E-mail: info@aquaparkplovarnahranice.cz
Web: www.aquaparkplovarnahranice.cz


 

Zdroj/autor: 133premier, CzechTourism, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa