MAĎARSKO Kúpele a spa Szigetvár

2010-02-27 13:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO/ video - Kúpele a spa Szigetvár sa nachádzajú v rovnomennom meste Szigetvár v Baranskej župe asi 30 kilometrov od chorvátskych hraníc.



Kúpele sú v celoročnej prevádzke a v ponuke majú okrem klasických vodných atrakcií, tobogánov a bazénov aj regeneračné a wellness služby.

Návštevníkom je k dispozícii osem bazénov rôznych veľkostí ako napríklad detský bazén pre najmenších so šmýkačkami, gitarový bazén so vzduchovačmi, jacuzzi, termálny bazén v tvare kvetu s teplotou vody 38 °C, termálny krytý bazén, vnútorný plavecký bazén, vonkajší plavecký bazén a zážitkový bazén typu vírivky.

Kúpele ďalej ponúkajú liečebné masáže, pobyty v saune (horúca fínska sauna, infrasauna, parný kúpeľ), vodoliečbu formou už spomínaných jacuzzi a vírivky, elektroliečbu, fyzioterapiu, bahenné zábaly, galvanickú liečbu, nadzvukovú vlnu a ďalšie služby.

Liečivá voda typu alkalicko-hydrogénkarbónová napomáha pri chronických degeneratívnych ochoreniach pohybového ústrojenstva, pri reume, pri kožných, dermatologických chorobách a pri akné a tiež pri chronických gynekologických ťažkostiach.

Kúpele majú pre návštevníkov k dispozícii aj možnosti ubytovania v hoteli alebo v kempingu. Otvorené sú denne v čase od 8.30 do 19.00 hod.

 

 

 

Szigetvári Gyógyfürdő
Tinódi u. 1/1.
7900 Szigetvár
Tel.: (+36) 73/510-485, 73/510-486
Fax: (+36) 73/ 311-622
E-mail:
marketing@sziget-viz.hu
Web: www.szigetvarigyogyfurdo.hu

 

Zdroj/autor: szigetvarigyogyfurdo, kupaliska, drom

VIDEO Szigetvári Gyógyfürdő



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa