Vyberte sa na Silvestrovskú šnúru do Viedne!

2010-12-31 14:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Posledný deň roka sa centrum rakúskej metropoly zmení na veľkú street párty prostredníctvom tzv. Silvestrovskej šnúry.



Aj tento rok uvíta Nový rok v uliciach Viedne okolo 700 tisíc domácich a zahraničných hostí.

Obľúbená Silvestrovská šnúra sa potiahne početnými stánkami cez úzke uličky a ulice Viedne. Od silvestrovského popoludnia až do ranných hodín 1. januára 2011 sa bude podávať silvestrovský punč a špeciality gastronómov.

Živá hudba, disco, muzikálové a operetné ukážky či latino, rock, ľudová hudba a DJ-mixpulty budú dotvárať nevšednú pouličnú zábavu. O polnoci sa rozozvučí Stephansdom, ktorým uvítajú silvestrovskí hostia Nový rok 2011 a na nám. Heldenplatz ponúkne silvestrovský ohňostroj.

Radničné námestie počas popoludnia roztancujú disco a domáci didžeji, polnoc spestrí viedenský valčík a Blues Brothers.

Ako každoročne na Nový rok očakáva záujemcov pred radnicou od 11.00 priamy prenos Novoročného koncertu a jeho záznam o 15.00. Dom hudby ponúkne na Silvestra možnosť virtuálne si zadirigovať a priblíži aj históriu tradičného Novoročného koncertu.

Na Freyung privítajú návštevníkov medzi inými Franz Ferdinand, Alina Lena alebo Jazz Gitti. Hoher Markt bude zameraný na soul, funky a disco hity a viedenský Graben sa premení na obrovský open-air tanečný parket, ktorý sa ponesie v znamení valčíkov a klasických melódií.

Elektronika sa rozozvučí na Silvestra na viedenskej Kärtner Strasse. V znamení latina a talianskych hitov sa ponesie silvestrovská nálada vo viedenskom Lugecku.

Silvestrovská šnúra v metropole Rakúska ponúkne domácim a zahraničným hosťom kulinárske špeciality, pestrý hudobný program plný silvestrovskej nálady a atmosféry.

 

 

Kontakt:

stadt wien marketing gmbh
Kolingasse 11/7
A-1090 Wien
Tel.: +43 1 319 82 00
Fax: +43 1 319 82 00 82
E-mail: office@wien-event.at
Web: www.wien-event.at

 

Zdroj/autor: compress, wienevent, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: compress,wienereistraum.com

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa