Po stopách Williama a Kate

2011-01-29 15:00:00 |   |    | 

VEĽKÁ BRITÁNIA - Jedinečnú exkurziu po stopách ostro sledovaných snúbencov - britského princa Williama a Kate Middletonovej - ponúka nemeckým záujemcom v Londýne najväčšia európska cestovná kancelária TUI Travel.



Svadba Williama a Kate bola ohlásená na 29. apríla.

Cestovná kancelária TUI Travel oznámila, že cena týchto početne limitovaných balíčkov je 295 eur.

Uvedený víkendový zájazd zahŕňa ubytovanie v londýnskom hoteli a exkurziu so sprievodcom po meste, pri ktorej účastníci navštívia miesta spojené s oboma snúbencami. Letenky nie sú zahrnuté v cene.

Tlačový hovorca TUI v Nemecku Alexa Huener uviedol, že táto ponuka vyvolala v Nemecku obrovský záujem: "Sme tým veľmi potešení. Balíčky idú na odbyt naozaj dobre, niekoľko voľných miest však ešte zostáva."

Na programe je napríklad návšteva londýnskej šperkárskej dielne Asprey and Garrard. Táto firma, ktorá vyrába klenoty pre britskú kráľovskú rodinu, zhotovila aj snubný prsteň pre Williamovu matku, tragicky zosnulú princeznú Dianu. Tento šperk teraz zdobí prstenník Williamovej snúbenice.

Súčasťou exkurzie je samozrejme taktiež katedrála Westminster Abbey, miesto plánovanej svadby.

Účastníci zájazdu nahliadnu aj do obchodu módneho reťazca Jigsaw, kde Kate predtým pracovala ako referentka nákupu. Pozrú sa aj do presláveného londýnskeho nočného klubu Mahiki, kde organizujú oslavy mladí členovia britskej kráľovskej rodiny, a na tradičné turistické miesta ako napríklad do Buckinghamského paláca.

Víkendový pobyt zahŕňa aj vstupenky do londýnskeho Toweru, dva hrnčeky s podobizňami Williama a Kate a predplatné lifestylového magazínu Gala.

 

Zdroj/autor: reuters, čtk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: royal.gov.uk,westminster-abbey.org,wikipedia

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa