Top lokality pre pánsku rozlúčku so slobodou

2013-10-08 11:25:00 |   |    | 

Časy, keď družbom stačilo budúceho mladoženícha vytiahnuť do najbližšej krčmy, sú preč. Dnes čoraz viac mužov neváha investovať ani do spoločnej dovolenky. Poslednú párty za slobodna predsa treba roztočiť vo veľkom, najlepšie v niektorej z obľúbených destinácií.



 

  • Amsterdam

Kde inde absolvovať bláznivú európsku rozlúčku so slobodou než v neviazanom Amsterdame? Od počiatkov masovej turistiky je mesto cieľom pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitnú barovú zábavu, je teda lákadlom najmä pre čisto pánske partie. Centrum i širšie okolie ponúka kvalitný výber pubov a barov, náročnejší si prídu na svoje aj medzi nočnými klubmi. Za zážitok stojí niekoľkodňová dovolenka spojená s prehliadkou mesta, stráviť ju môžete v prenajatom hausbóte.

 

  • Ibiza

Ak je budúci mladoženích naslovovzatý pártyčlovek, potom by vaše kroky mali smerovať na tento katalánsky ostrov. Nočný život je tunajšou doménou, nikde inde na svete nenájdete takú hustotu zábavných podnikov na kilometer štvorcový. Za zmienku stojí napríklad klub Privilege v Sant Rafael, ktorý je považovaný za najväčší na svete, nezaostávajú však ani ostatné. K tomu množstvo slnka, skvelé pláže, chladené drinky a kvalitní DJi počas celej letnej sezóny, no vynikajúci program pretrváva po celý rok.

 

  • Riga

Lotyšská metropola predbehla v uplynulých rokoch svoju českú rivalku Prahu, v ktorej sa ceny začali šplhať k úrovni západných veľkomiest, a usadila sa na prvom mieste medzi východoeurópskymi destináciami, kam si páni radi povyrazia za predsvadobným rozptýlením. Oproti ostatným európskym lokalitám, ktoré vábia najmä v lete, z Rigy si odnesiete to najlepšie v zime: nekonečné zjazdovky, rýchlostné bobovanie, snežné skútre i ľadové lezenie ponúkajú tú adrenalínovejšiu formu zábavy.

 

  • Las Vegas

Kto si myslí, že šialená rozlúčka so slobodou ako z filmu The Hangover je iba výplodom fantázie šikovných hollywoodskych scenáristov, je na omyle. Presne takú, snáď s výnimkou tigra Mikea Tysona, môžete zažiť aj vy. The Strip, hlavná lasvegaská avenue plná kasín a barov, je ako veľké dospelácke ihrisko. Stačí si pripraviť drobné do kasína, malé bankovky do pánskeho klubu a iba malú časť rozpočtu treba vyčleniť na ubytovanie. Vyjde skutočne lacno, aj prestížne hotely zvučných mien ponúkajú výhodné last minute ceny za izby.

 

Zdroj/autor: travelsexlife.com, Dominika Babulicová, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
2.0/5 (17 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa