Hotely v korunách stromov

2014-02-17 10:40:00 |   |    | 

Zobudiť sa v korunách stromov, v niektorých prípadoch aj niekoľko desiatok metrov nad zemou, a počuť spev vtákov nemusí byť len ilúziou, ale aj realitou.



 

  • Chol Mjini, Tanzánia

Chol Mjini je šetrný k životnému prostrediu. Treehouse domček je v blízkosti malého ostrova s názvom Mafia, asi 60 kilometrov južne od Zanzibaru. K dispozícii má šesť izieb a je postavený na koloch. Izby sú jednoduché, ale pohodlné a majú výhľad na Indický oceán. Sú vybavené 4 lôžkami, vlastnou kúpeľňou a všetky sú romanticky osvetlené olejovými lampami. Jedlo sa pripravuje denne a je vždy čerstvé. Noc s plnou penziou začína na 175 USD.

 

  • Tarangire Treetops, Tanzánia

Tarangire Treetops ponúka 20 luxusných stanov, postavených na vrchole stromu, odkiaľ je prekrásny výhľad na rieku Tarangire Sand a na hlavnú migračnú trasu slonov. Táto nádhera sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Národného parku Tarangire v severnej Tanzánii. Každý stan má vlastnú verandu a obývací priestor. Komplex má k dispozícii aj bazén, kde sa môžete schladiť po návrate z horúcej safari. Ceny za apartmán začínajú na sume od 400 USD.

 

  • Tree Houses Hotel, Kostarika

Tree Houses Hotel vám ponúka jedinečný zážitok v úžasnej krajine. Súčasťou každej izby sú totiž stromy. Ľudia si sem chodia oddýchnuť, načerpať novú energiu, ale zároveň si užiť zábavné dobrodružstvá, ktoré sú v ponuke. Hotel je obklopený vodopádmi, bazénmi a množstvom zveri (opice, kolibríky, tukany, papagáje, pásovce), ktoré hostia môžu vidieť každý deň.

 

  • Pezulu Treehouse Game Lodge, Južná Afrika

Pezulu Treehouse Game Lodge sa nachádza v africkej provincii Limpopo, v súkromnej národnej rezervácii, iba 40 minút od Národného parku Kruger. Existuje tu sedem unikátnych domov postavených okolo jednotlivých stromov. Každý dom má vlastný balkón a dva apartmány. K dispozícii je tiež bazén, rovnako aj priestor na stolovanie. Ceny začínajú od 100 USD na osobu na noc.

 

Zdroj/autor: Andrea Veliká, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.6/5 (11 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa