TOP 5 sex turistických destinácií sveta

2013-11-25 12:00:00 |   |    | 

Pred sex turizmom si netreba zatvárať oči. Existuje už roky a stále sa mu darí lepšie a lepšie. Preto by bolo na škodu, keby sme si nepovedali o tých najlepších „sex turistických destináciách“, ktoré sú pre mnohých ľudí ak už aj nie hneď veľkým lákadlom, tak aspoň niečím, o čom si radi prečítajú.



 

  • Zídeme sa v Thajsku

Pre bežného Európana sú snáď najväčším turistickým lákadlom exotické krajiny s exotickými mestami, exotickou prírodou a ako inak, exotickými ženami. Práve preto je už tradične za jednu z najvychytenejších sex turistických destinácií považované exotické Thajsko a to plným právom. Odborníci totiž odhadujú, že v tejto krajine sa sexuálnymi službami živí neuveriteľných 2,8 milióna ľudí! To je ako keby polovica Slovákov každý večer postávala na chodníkoch a vyčkávala na svojich zákazníkov. Zaujímavá predstava... V každom prípade prostitúcia v Thajsku nie je žiadnou nelegálnou záležitosťou, práve naopak, vláda aj úrady tento biznis ochotne podporujú, keďže pre krajinu znamená veľký prísun peňazí vo forme utrácaniachtivých turistov.

 

  • Americko-kanadské prádzniny

Viete, kam najradšej na prázdniny jazdia obyvatelia Spojených štátov amerických a Kanady? Správna odpoveď je Kostarika. Prečo práve Kostarika? Ak hádate, že sú za tým dažďové pralesy a ich panenská príroda, nie je to celkom správne. To, čo do tejto krajiny istú skupinu turistov láka najviac, sú prekrásne kostarické ženy. A práve vďaka severoamerickým turistom v súčasnej dobe táto krajina zažíva priam sex turistický boom.

 

  • Trochu nebezpečná hra

Z amerického kontinentu sa presunieme do Afriky a to konkrétne do Kene. Možno tomu budete ťažko veriť, ale aj táto krajina je zaradená na zoznam tých najvychytenejších sex turistických destinácií. V tomto smere je tu však „menší“ problém v podobe masívneho rozšírenia vírusu HIV. Je ním totiž nakazených viac ako 1,5 milióna obyvateľov Kene. Ani tento fakt však nebráni sexuchtivým turistom vracať sa za radovánkami do krajiny znova a znova. Ak sa pýtate, prečo, odpoveď je pomerne ťažké nájsť. Možno je ukrytá vo veľmi nízkych cenách a ľahkej dostupnosti a medzi sex turistami je nemálo tých, ktorí holdujú vzrušeniu na hrane medzi životom a smrťou. Nuž a samozrejme, lákadlom sú istotne aj kenské krásky.

 

  • Medzi gejšami

Mnohí odborníci a skúsení turisti sa zhodnú v tom, že jednou z najpríťažlivejších krajín v tomto smere je Japonsko, ba dokonca sa často zhodnú v názore, že ide o úplné sex turistické „number one“ na ázijskom kontinente. Japonsko tejto „pocte“ môže vďačiť najmä svojim legendárnym gejšám, ktoré umenie spoločníčok vďaka tisícročnému úsiliu dotiahli do dokonalosti. No aj bez nich táto krajina holduje sexuálnym a fetišistickým praktikám od výmyslu sveta a má tiež veľmi rozmanitú ponuku verejných domov. No to, čo do Japonska sex turistov zrejme láka najviac, je bezpečie a záruka, že sa domov vrátia bez darčeka v podobe pohlavnej choroby, čo by vo vyššie spomínaných krajinách až také zaručené nebolo.

 

  • V krajine zasľúbenej

Takýto prívlastok by Holandsku a najmä jeho hlavnému mestu Amsterdamu dal nejeden marihuanový gurmán a nadšenec sex turizmu. Prostitúcia je tu totiž legálna, aj keď úradmi kontrolovaná a regulovaná a popri tulipánoch a veterných mlynoch ide o jednu z najväčších atrakcií. Amsterdamské „red light districts“ sú hojne navštevované turistami, či už len z čistej zvedavosti alebo aj kvôli ich praktickému vyskúšaniu. Najslávnejšou štvrťou v tomto smere je Rossebuurt nachádzajúci sa v samotnom srdci najstaršej časti Amsterdamu. Nuž a keďže Amsterdam od nás nie je až tak ďaleko, nič vám nebráni v tom, aby ste si aj túto jeho časť prezreli. Samozrejme, len tak, z turistického záujmu a možno tak trochu kvôli tomu, aby sme vzdali hold týmto priekopníkom sex turizmu.

 

Zdroj/autor: Alex, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.5/5 (17 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa